What if by Trapped

Now Reading
What if by Trapped

What If este al 5-lea escape room creat de cei de la Trapped. Acesta a inlocuit camera The Elements unde detineam recordul de 19 minute ceea ce ne-a intristat putin asa ca am mers sa incercam un nou record. De data asta din pacate nu am reusit.

Receptie: Cei de la Trapped au o sala de receptie bine echipata, atat pentru un moment de relaxare inainte si dupa jucarea unui escape room, cat si pentru a bea o bautura racoritoare (contra cost). Se poate plati cu cardul, iar personalul este corect in ceea ce priveste eliberarea unui bon fiscal. Fiecare dintre camere are cate un mic panou cu recordurile detinute de cele mai bune echipe care au jucat fiecare dintre camere. Ei se afla foarte aproape de Universitate, intr-o zona accesibila indiferent de mijlocul de transport ales.

Povestea Camerei “What if?”: CumEscape Advisor What if ar fi sa va treziti intr-un loc necunoscut, care nu pare real insa totul va pare familiar? Ati reveni la realitate sau v-ati lasa coplesiti de amintiri? Ati da timpul inapoi, ati face lucrurile altfel? Numai constiinta voastra poate defini bariera dintre realitate si ireal. Nu va putem spune mai mult despre poveste caci aceasta face parte din joc si o descoperiti cand sunteti in camera.

Decor si atmosfera: Este foarte complicat sa vorbim despre decor si atmosfera pentru acest escape room, pentru ca…nu prea avem despre ce sa vorbim. 🙂 Nu va spunem mai mult ca sa va lasam pe voi sa va imaginati despre ce e vorba. Am apreciat faptul ca povestea face parte din camera si evolueaza odata cu jocul.

Puzzle-uri: In What If, totul este tehnologizat si digitalizat, nu prea avem de-a face cu puzzle-uri clasice. E ca si cum jocul ar fi pe un telefon cu touchscreen, doar ca la o scara mai mare. Conceptul este interesant, insa fiind un joc liniar…in momentul in care se lucreaza la un puzzle nu ai nimic altceva de facut. Camera este mai degraba recomandata echipelor de incepatori…iar pentru a evita momente de neactivitate, o recomandam echipelor de 2 persoane.

Game Master:   Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la Trapped aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta.

Harta

Informatii utile

Adresa: Adresa: Strada General David Praporgescu nr. 18, București

Telefon: +40748727733

E-mail:info@trapped.ro

Preturi:

30-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-65 lei / pers (restul programului)

Website: www.trapped.ro/

Data joc: Decembrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.2
9.0
Game Master
8.2
9.8
Puzzle-uri
4.0
7.3
Receptie
8.5
9.8
5.0
Notele noastre
8.6
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
3 Comments
Leave a response
 • May 2, 2017 at 16:11
  Decor si Atmosfera8
  Game Master9.5
  Puzzle-uri7.5
  Receptie9.5

  Camera este interesanta din punct de vedere tehnologic. Povestea din descrierea camerei nu e reflectata aproape deloc in joc, si, pe alocuri, e trasa de par. Abordarea diferita a puzzle-urilor a salvat jocul. Am jucat camera in doi, astfel, chiar daca e o camera complet liniara, nu au existat momente moarte. Recomand pentru echipe de incepatori sau echipe de 2-3 persoane.

 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:47
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri7
  Receptie10

  Prea jucabila si de pe mobil/laptop etc.

  • Alexandru Dragusan
   May 6, 2017 at 15:24

   Atmosfera cand intri in camera e wow, dar din pacate jocul lasa de dorit. Din pacate am jucat camere mult mai bune la fel de minimaliste.

You must log in to post a comment