Virus 2.0 by TROLL Escape Rooms

Now Reading
Virus 2.0 by TROLL Escape Rooms

Virus 2.0 este un escape room foarte placut pentru cei pasionati de tematica laboratoarelor de stiinta. Numele camerei include un 2.0 pentru ca initial camera a fost deschisa in Brasov de catre o alta firma, insa dupa ce ei au incetat activitatea, camera a fost preluata de TROLL Escape Rooms.

Noi am jucat camera originala, Virus 2.0 insa am fost in vizita la TROLL Escape Rooms pentru a vedea ce anume au pastrat si respectiv schimbat ca design si puzzle-uri. Partile esentiale ale camerei au ramas aceleasi, carora li s-a adaugat amprenta lor proprie.

Receptie: TROLL Escape Rooms sunt situati chiar la Universitate, intr-o zona foarte accesibila din Bucuresti. Mai exact, vis-a-vis de hotelul Intercontinental. Locul este foarte usor de gasit, iar in cazul in care vrei sa mergi impreuna cu grupul cu prieteni cu masina, parcarea subterana de la Universitate este la o distanta foarte buna fata de adresa. Au o camera de receptie spatioasa, confortabila, unde te poti bucura inainte si dupa joc de o conversatie placuta impreuna cu alti pasionati de escape rooms, precum si niste acadele delicioase. Pentru cei mai competitivi dintre voi, exista panouri la receptie atat pentru top 3 echipe care au un timp record la Virus cat si la Bike Room (al doilea escape room oferit de ei). Se poate plati cu cardul si ti se elibereaza bon fiscal in mod corect, iar plata se face dupa terminarea jocului.

Povestea camerei ‘Virus’: Doctorul in virusologie Karl Friedmann pune la cale un plan diabolic de a elibera un virus mortal pe toata planeta pentru ca apoi tot el sa scoata si antidotul si sa devina astfel un erou. Din nefericire, dupa ce este infectat cu virusul respectiv, nu apuca sa isi administreze la timp antidotul si moare. Acum toata planeta este in pericol de moarte, iar singura sansa de supravietuire este echipa voastra care va trebui sa treaca de sistemele de securitate din laboratorul doctorului si sa obtina antidotul pentru a salva intreaga populatie. Bineinteles, timpul limita pentru a recupera antidotul este de 60 de minute.

Decor si Atmosfera: Asemenea celeilalte camere – Bike Room, Virus nu are un decor foarte complex, insa se incadreaza si mai bine in tema camerei si confera o atmosfera veridica pentru un laborator. Camera impresioneaza in plus printr-un mod inedit de a oferi hint-urile, diferit fata de cel din Bike Room.

Puzzleuri: Desi in Virus 2.0 se pune mai putin accent pe munca in echipa, camera compenseaza prin tehnologie si coeziune intre puzzle-uri.  Toate puzzleurile sunt foarte tematice si bine integrate in povestea camerei si au un nivel mediu de dificultate. Camera are puzzle-uri foarte inteligente si in egala masura neconventionale.

Game Master: Un alt punct forte al celor de la TROLL Escape Rooms este pasiunea cu care game master-ul vorbeste atat despre propriul joc cat si despre o sumedenie de alte jocuri jucate impreuna cu echipa lor. Jocul este urmarit indeaproape astfel incat indiciile nu te incurca, ci sunt chiar ajutatoare, fara o nota mare de ambiguitate. Nota: procentajul oferit pentru Game Master se refera la Vlad, care este unul dintre detinatorii TROLL Escape Rooms. 

Dupa cum spuneam si la inceput, noi (Eu, Dragos, Valeria si Vlad) am jucat camera in original in Brasov, inainte ca ea sa fie preluata de TROLL Escape Rooms. Desi nu avem o poza oficiala si de la ei, este in egala masura de apreciat faptul ca isi pun amprenta pe poze inainte de a le publica pe pagina lor de Facebook. Va recomandam camera in special daca sunteti pasionati de partea stiintifica a unei povesti!

 

Harta

Informatii utile

Adresa: Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 9A, București

Telefon: +40756087655

E-mail: contact@gameoftrolls.ro

Preturi:

40-60 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4, pret unic 30 lei / pers Lu-Joi

Website: gameoftrolls.ro

Data joc: August 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.7
9.0
Game Master
8.7
10
Puzzle-uri
7.9
10
Receptie
7.0
9.5
7.6
Notele noastre
9.6
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • March 25, 2017 at 17:21
  Decor si Atmosfera9
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie9.5

  Virus is all about chemistry! Personal, nu m-a pasionat chimia deloc, asa ca am fost putin sceptic atunci cand am jucat camera. Modul in care ne-a fost prezentata povestea a fost interactiv, Vlad (unul din game masteri) are foarte multa energie de oferit. Iar apoi puzzle-urile total diferite de orice mai jucasem (nu o sa fac spoilers, dar au puncte in plus pentru puzzleul final) ne-au incurcat putin, dar am reusit sa evadam foarte aproape de limita!

You must log in to post a comment