VIP Room by Lockedin

Now Reading
VIP Room by Lockedin

VIP Room este un escape room cu tematica muzicala, asa cum o sugereaza si titlul. Camera poate fi o experienta placuta in special pentru cei pasionati de chitara si muzica rock, insa este un escape room ce poate fi jucat de oricine. Acest escape room a fost preluat de la un operator care a incetat activitatea – Xscape si nu a fost schimbat, deci pentru cei care au jucat deja Backstage, nu avem nimic nou aici. Noi am revazut camera la cei de la Lockedin pentru a putea-o posta pe site.

Receptie: Receptia celor de la Lockedin este suficient de spatioasa, nu foarte decorata, cu un panou pentru poze, o canapea si masuta. Ne-ar placea sa vedem in curand si niste mici panouri cu topurile evadarilor din fiecare escape room. Ca zona se afla langa Piata Unirii, cu acces usor atat cu masina personala cat si cu mijloace de transport in comun (absolut orice ajunge la Piata Unirii iar escape room-ul se afla la doi pasi).

Povestea Camerei ‘VIP Room’: Tocmai ce ati castigat un VIP Escape Advisor VIP Roompass pentru tine si echipa ta la un concert fantastic al artistului vostru preferat. In baza acestor vize de acces, poti merge in backstage – VIP Room si sa va cunoasteti idolul inainte ca acesta sa urce pe scena. Ziua concertului a sosit, si visul de a cunoaste acest artist devine realitate. Coplesiti de emotii sunteti ultimii care parasesc acest VIP Room insa spre surprinderea voastra, cumva ramaneti blocati inauntru. Mai sunt numai 60 de minute pana cand incepe concertul asa ca ar trebui sa va grabiti, nu il puteti rata.

Decor si Atmosfera: Avand ca tema muzica, VIP Room nu pare sa promita foarte multe la nivel vizual. Acest escape room insa include o multime de afise cu trupe rock si chitari ce iti capteaza atentia inca de la intrarea in camera. Acum daca toate acestea sunt doar obiecte de decor menite sa iti fure atentia sau au rolul lor in rezolvarea jocului, ramane de vazut, insa este de apreciat faptul ca au reusit sa ii dea camerei o identitate asa de puternica. Muzica de pe fundal consta in melodii cunoscute, ceea ce iti da cumva impresia de a fi in spatele scenei unui concert.

Puzzleuri: VIP Room este un escape room ce imbina in mod egal tehnologia si clasicele lacate cu cifru. Jocul este liniar in mare parte si nu include munca in echipa. Intalnim aici niste puzzle-uri originale pentru escape room-urile din Bucuresti. Cea mai antrenanta si amuzanta parte a rezolvarii acestui escape room o reprezinta finalul care este gandit intr-un mod foarte fun pentru echipa.

Game Master: La cei de la Lockedin am avut ocazia sa interactionam putin cu mai multi game masteri ai jocului, atat angajati cat si dezvoltatorii conceptului. Acestia au imbunatatit cu mult experienta unei vizite la ei de la prima noastra intalnire la Celula #37. Instructajul se face corect si indiciile sunt date corespunzator.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Radu Voda 16A, București

Telefon: +40763252503

E-mail: rezervari@locked-in.ro

Preturi:

25-35 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-17:00)
35-45 lei / pers (restul programului)

Website: www.locked-in.ro

Data joc: Decembrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
5.5
Game Master
7.0
Puzzle-uri
5.2
Receptie
5.7
5.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment