Upside Down by Exitus

Now Reading
Upside Down by Exitus

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Exitus este destul de spatioasa, suficienta pentru escape room-urile lor, nu foarte bogat decorata. Avem biroul lor, un spatiu cu masuta si locuri pentru stat la discutii si un panou pentru poze. Ca zona se afla in Piata Romana, chiar pe Bulevardul Magheru, la numarul nr. 27, bl. A, sc. 1, ap. 29, foarte aproape de Cinema Studio. Zona este accesibila oricarei metode de transport, insa se gasesc foarte greu locuri de parcare.

Povestea camerei ‘Upside Down’: Tu si echipa ta ati intrat intr-o camera imaginara, plina de culori unde totul este cu susu’-n jos…la propriu. De reusiti sa rezolvati enigmele in 60 de minute, reveniti la lumea “normala”, altfel ramaneti captivi intr-un scenariu inversat.

Decor & Atmosfera: Asa cum ne anunta povestea, intram intr-o camera unde totul este pozitionat invers. Avem scaune si elemente de decor pe tavan si diverse obiecte de mobilier viu colorate cam pe peste tot prin camera. Povestea camerei nefiind una foarte complexa, consideram ca respecta tema acesteia, insa multitudinea elementelor fac rezolvarea puzzleurilor ceva mai dificila.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, the exam este un escape room dedicat incepatorilor. Avem de-a face cu puzzle-uri in mare parte clasice, un joc in mare parte liniar. Inceputul jocului este foarte greu de identificat, iar legatura dintre elemente nu este deloc evidenta. Camera poate fi rezolvata mai degraba in grupuri mai mari de persoane. Munca in echipa nu este in mod special necesara, insa mai multe pareri pot duce la gasirea unei variante de rezolvare a puzzle-urilor din camera.

Game Master: Ca game master la Exitus ii putem avea fie pe Alexis si Diana care detin conceptul, fie unul dintre angajatii lor, toti fiind niste persoane foarte prietenoase si pasionate de escape room-uri in general. Game master-ul angajat insista putin prea mult cu indiciile in momentul in care echipa este blocata la un puzzle, ceea ce pentru echipele mai competitive nu este un aspect foarte placut. Ne place faptul ca se straduiesc sa faca poze bune pentru pagina lor de Facebook si ca se implica in dezvoltarea conceptului de escape rooms in Bucuresti.

Exitus fac parte din grupul de escape-roomuri SIXSCAPE si fiecare experienta la ei va poate oferi o sansa de a obtine o reducere la unul dintre ceilalti 5 operatori membri.

Escape Advisors Upside Down

Echipa Escape Advisors in vizita la Exitus

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.6
Game Master
8.7
Puzzle-uri
6.9
Receptie
8.1
7.6
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment