Update 2.1 Changelog

Now Reading
Update 2.1 Changelog

Pentru ca ne pregatim pentru lansarea variantei .com a site-ului nostru si pentru ca tinem cont de feedbackurile voastre de dupa lansarea versiunii 2.0 a site-ului Escape Advisor, revenim cu un update privind modalitatile de imbunatatire:

Nota:

Done = A fost deja implementat pe site

Coming soon = Lucram momentan la asta, urmeaza sa fie implementat pe site

Pending = Urmeaza sa verificam daca este fezabila implementarea pe site-ul nostru si apoi luam o decizie in aceasta privinta.

#TaskStatus
1.Introducere note noi conform unei noi grile*Done.
2.Schimbare ponderi note:
Decor - ponderea creste de la 30% la 35%
Puzzle-uri - ponderea creste de la 30% la 35%
Game Master - ponderea ramane la 20%
Receptie - ponderea scade de la 20% la 10%
Done.
3.Adaugare informatii utile si harta pentru fiecare escape room:
Fiecare review de escape room include sub text informatii utile (harta, numar telefon, adresa email, preturi, website si data la care am jucat).
Done.
4.Scoatere reactii anonime pentru postariDone.
5.Securizare site prin intermediul unui certificat SSL
Cand veti naviga pe site-ul nostru puteti observa in browser iconita cu un lacatel care va confirma faptul ca interactiunea de pe escape advisor este criptata si deci securizata.
Done.
6.Modalitate de a da note fara cont Facebook
[Link]
Done.
7.Adaugare Badge-uri:
Best Design 2016
Best Puzzles 2016
Best Game Master 2016
Best Reception 2016
Escape room-urile castigatoare de badge-uri vor fi promovate pe home-page-ul Escape Advisor si vor avea o pagina de review speciala, diferita fata de celelalte.
Done.
8.Pozitionare buton login Facebook mai bun.
Butonul este in bara de meniu acum.
Done.
9.Adaugare data la care am jucat pe pagina de review. Done.
10.Pagina cu toate escape room-urile de pe site. Coming soon.
11.Harta cu toti operatorii de escape rooms. Coming soon.
12.Imbunatatire modalitati de cautare pe siteComing soon.
13.Adaugare a tuturor operatorilor din Bucuresti pe site.
Ramanem la ideea ca listam pe site doar operatorii pe care i-am vizitat. Cum am reusit intre timp sa ii vizitam pe toti, o sa gasiti lista cu ei pe homepage, in dreapta.
Coming soon.
14.Lansare versiune in engleza.Coming soon.
15.Modificare pagina de my profile.Pending.
16. Highlight pozitia camerei in topul din dreapta atunci cand vizionezi review-ulPending.
17.Notificare operator atunci cand se posteaza un nou comentariu pentru una dintre camerele lui. Pending.

*Toate notele de pe site au fost schimbate. Pana acum media se facea pe baza impresiei fiecaruia dintre noi care a jucat respectivul escape room, asupra unui anumit criteriu. Acum am dezvoltat o grila cu mai mult de 30 de criterii diferite, fiecare dintre ele avand un punctaj, pentru a putea fi ceva mai obiectivi asupra camerelor de la noi de pe site.

Spre exemplu, pentru partea de receptie, exista un anumit punctaj pentru vestiare cu cheie proprie – x puncte. Daca operatorul are la receptie asa ceva – primeste x puncte. Daca nu, 0 (zero) puncte. Aceeasi regula se aplica si pentru restul criteriilor. Astfel consideram ca marim procentajul de obiectivitate asupra notelor si micsoram partea de subiectivitate.

O sa observati ca toate notele de pe site sunt mai mici acum, insa pozitia in clasamentul nostru a ramas relativ aceeasi. Subliniem faptul ca daca un escape room are o nota de 7-8, asta nu inseamna ca este un escape room prost, dimpotriva. Un escape room cu o nota sub 5 este un escape room pe care noi nu il recomandam in formatul existent in momentul in care am jucat camera respectiva. Unul cu o nota intre 5-7 reprezinta un concept bun ca idee generala insa necesita cateva imbunatatiri. Unul cu o nota intre 7-9 reprezinta un escape room bun, iar unul peste nota 9 reprezinta un escape room excelent.

Va multumim pentru activitatea de pana acum si speram ca ne sustineti in continuare transmitand site-ul
prietenilor/colegilor vostru, pentru ca ne ajuta sa avem cat mai multe note.

In primul rand, o medie a utilizatorilor este mult mai relevanta atunci cand este facuta din 100 de note decat atunci cand este facuta din 2.

In al 2-lea rand, un escape room nu poate intra in clasamentul utilizatorilor decat daca are minim o nota.

In ultimul rand, lucram la a imbunatati interactiunea noastra cu motoarele de cautare. Puteti vedea deja in dreapta rezultatul unei cautari google de pe un iPhone pentru o camera a unui operator – Inside Rooms (Harry Potter), unde deja motorul de cautare a preluat cele 2 review-uri de la noi de pe site si afiseaza nota alaturi de cea de pe Facebook si Foursquare. 🙂 La fel se intampla si in cazul cautarilor de pe calculator:

 

 

 

 

 

-> apare nota utilizatorilor, nu nota noastra.

 

 

Pregatim de asemenea si niste pliante pentru operatori, astfel incat acestea sa poata fi oferite la finalul unui joc clientilor, pentru a primi note pentru experienta lor.

Keep escaping!

Comments
Leave a response

You must log in to post a comment