Underground Escape by Uescape

Now Reading
Underground Escape by Uescape

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Underground Escape este un escape room foarte special atat din punct de vedere al design-ului cat si al puzzle-urilor. Pentru noi a fost o experienta placuta cap-coada si recomandam camera celor care au jucat deja cateva escape rooms in Bucuresti.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Uescape este foarte minimalista, dat fiind faptul ca locatia lor pare a fi un garaj. Nu da in mod special impresia unui loc foarte relaxant inainte si dupa ce am jucat jocul insa este suficient de spatioasa pentru un singur escape room. Ei se afla pe Str. Sperantei (la parter), nr. 31, aproape de Universitate. Nu este foarte usor de gasit fara un GPS dar asta este doar din cauza felului in care sunt marcate strazile in Bucuresti, nu are nicio legatura cu ei.

Povestea Camerei ‘Underground escape’: Tu si echipa ta sunteti un grup de cercetatori care au reusit sa descopere dupa multe cautari, locul in care se afla o mina misterioasa. Legenda spune ca mina este mai veche de 600 de ani si ca ar fi fost plina cu aur, dupa care a disparut complet. Nici macar cei mai buni cercetatori nu au mai fost gasiti dupa ce au incercat sa gaseasca aceasta mina. Desi ati fost avertizati ca nimeni nu a mai iesit vreodata de acolo, va hotarati sa va aventurati. Aveti 60 de minute la dispozitie sa iesiti din mina misterioasa.

Decor si Atmosfera: Underground escape este un escape room foarte reusit ca design. Inca din primul minut al jocului, se vede ca s-a pus mult accept pe introducerea in povestea camerei, atat la nivel vizual cat si la nivel auditiv. Toate elementele din camera trimit catre ideea de mina, iar faptul ca nu exista lacate clasice cu cifru in acest escape room, contribuie la conturarea unei povesti plasate intr-o mina veche de 600 de ani.

Puzzle-uri: Enigmele din Underground escape sunt speciale si foarte rar intalnite ca gen intr-un escape room in Bucuresti. Camera este foarte tehnologizata, astfel incat sa nu fie necesara folosirea lacatelor clasice cu cifru. Pentru a deslusi puzzleurile este uneori necesara munca in echipa, insa nu la nivel foarte mare. Exista elemente care tin de aspecte mecanice, fizice si chimice in acest escape room.

Game Master: Desi nu am apucat sa comunicam foarte mult, game masterul Underground Escape pare sa fie si el pasionat de escape rooms. Comunica indiciile intr-un mod inedit, fara a deranja atmosfera generata de joc. Se vede ca pune pasiune in jocul pe care l-a creat, si ca a investit mult timp si energie in realizarea unei experiente cat mai placute.

Am jucat acest joc intr-o formula noua, pe care am denumit-o direct Escape Advisors. Desi le urmarim pagina de Facebook de cand i-am vizitat, nu stim de ce, insa poza cu noi nu a aparut inca intr-o postare. In cazul in care o sa apara ulterior, o adaugam aici la colectie.

 

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.6
Game Master
8.8
Puzzle-uri
9.3
Receptie
8.2
9.1
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment