Time Travel by Escape Challenge

Now Reading
Time Travel by Escape Challenge

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Time Travel este unul dintre cele doua escape rooms detinute de cei de la Escape Challenge. Aici am intalnit o situatie unica: ambele escape rooms se joaca in aceeasi camera :). Din punctul nostru de vedere nu este chiar cea mai fericita situatie dar va lasam pe voi sa decideti.

Receptie: Cei de la Escape Challenge se afla la subsolul unei case vechi, cu arhitectura frumoasa si bine intretinuta. Sala de receptie este bine amenajata, destul de mica dar pentru faptul ca nu pot veni mai multe echipe in acelasi timp, chiar daca exista doua escape rooms, este potrivită pentru echipe formate din 5-6 persoane. Escape Challenge se afla pe strada Armeneasca nr. 33, si se poate ajunge usor cu transportul in comun si masina personala (noi am gasit de fiecare data loc de parcare). Nu exista niciun semn care sa arate ca ii gasiti la aceasta adresa dar va puteti da seama după curtea spatioasa si un catel mare si negru si foarte prietenos (nu va ingrijorati, este inchis si daca latra doar se bucura si asteapta sa va duceti sa il mangaiati 🙂 ).

Povestea Camerei “Time Travel”. Camera nu are o poveste propriu-zisa in spate. Practic intrati intr-o camera si trebuie sa iesiti in 60 de min.

Decor si atmosfera: Pentru cei pentru care atmosfera, decorul si povestea unei camere conteaza, atunci Time Travel nu este o optiune buna. Decorul este minimalist iar singura referinta la timp este un ceas pe perete si cateva fotografii cu diverse evenimente… si atat. Practic atmosfera de time travel nu exista iar decorul nu se incadreaza in titlul camerei.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate este o camera medie. Necesita atentie pentru a rezolva anumite puzzleuri. Acestea sunt clasice, daca ati mai jucat escape rooms nu veti intalni ceva nou in afara de faptul ca cel care face rezervarea va fi capitan de echipa, iar rolul sau este vital pe parcursul derularii evenimentelor. Nu suntem de acord cu unul dintre puzzle-uri despre care credem ca este conditionat de prea multe particularitati si le sugeram sa il modifice.

Game Master:  Cei de la Escape Challenge stau bine la capitolul Game Master. Noi l-am intalnit doar pe Mihnea, care este foarte prietenos si gata de a impartasi gandurile sale despre escape rooms. Indiciile sunt date corect, fara a deranja si fara ambiguitate. De asemenea, ofera premii foarte atractive pentru cei care le joaca camerele. Cand am fost noi puteai sa castigi prin tragere la sorti un city-break complet – transport si cazare doua nopti, pentru doua persoane, intr-o destinatie turistica celebra din Europa, oricand incepand cu luna martie 2016. Noi am aflat si destinatia dar va lasam pe voi sa descoperiti cand mergeti sa jucati camerele.

Intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru noutati, poze si informatii despre concursurile ce urmeaza.

TimeTravel

Escape Advisors Escape Challenge

Echipa Escape Advisors in vizita la Escape Challenge

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.5
Game Master
9.4
Puzzle-uri
6.5
Receptie
8.5
6.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment