Throne Room by Lockedin

Now Reading
Throne Room by Lockedin

Throne Room este un escape room inspirat de popularul serial Game of Thrones. Am asteptat de multa vreme aceasta tema transpusa intr-o camera si ne bucuram ca in sfarsit am avut ocazia sa incercam.

Receptie: Receptia celor de la Lockedin este suficient de spatioasa, nu foarte decorata, cu un panou pentru poze, o canapea si masuta. Ne-ar placea sa vedem in curand si niste mici panouri cu topurile evadarilor din fiecare escape room. Ca zona se afla langa Piata Unirii, cu acces usor atat cu masina personala cat si cu mijloace de transport in comun (absolut orice ajunge la Piata Unirii iar escape room-ul se afla la doi pasi).

Povestea Camerei ‘Throne Room’: Tu si echipa ta Escape Advisor Throne Roomreprezentati ultimii supravietuitori ai uneia dintre cele mai temute familii din tinut. Ati castigat si ultima batalie cu predecesorul vostru si ati ajuns in camera tronului insa mai aveti de infruntat provocarile membrilor Consiliului Mic pe care acestia le impun aspirantilor la Tronul de Fier. Aveti doar 60 de minute la dispozitie sa va dovediti vrednici pentru tron.

Decor si Atmosfera: Cele mai mari asteptari pe care le-am avut intrand in acest escape room au fost la nivel de decor si atmosfera, bineinteles. Consideram ca pentru o tema asa de promitatoare, puteau fi facute mult mai multe lucruri. Am apreciat insa ca multe dintre puzzle-uri imbina armonios elementele de decor iar acestea sunt in mare parte inspirate din serial. Replica tronului din serial este bine facuta, insa este vizibila din primul moment in care intrati in camera, nu exista niciun element surpriza.

Puzzleuri: Throne room este o camera dedicata echipelor de incepatori, avand un joc clasic, liniar, nu foarte complicat. Pentru cei care nu sunt familiari cu universul, nu este nicio problema, rezolvarea puzzle-urilor nu solicita cunostinte din exterior. Avem aici atat puzzle-uri clasice cat si mecanisme tehnologizate cu obiecte inspirate din universul fantasy. Unul dintre puzzle-uri este destul de sensibil si necesita mai multe incercari pentru a reusi, desi stii deja solutia, asa ca aveti grija!

Game Master: La cei de la Lockedin am avut ocazia sa interactionam putin cu mai multi game masteri ai jocului, atat angajati cat si dezvoltatorii conceptului. Acestia au imbunatatit cu mult experienta unei vizite la ei de la prima noastra intalnire la Celula #37. Instructajul se face corect si indiciile sunt date corespunzator.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Radu Voda 16A, București

Telefon: +40763252503

E-mail: rezervari@locked-in.ro

Preturi:

25-35 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-17:00)
35-45 lei / pers (restul programului)

Website: www.locked-in.ro

Data joc: Decembrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.8
7.5
Game Master
7.0
10
Puzzle-uri
8.0
8.0
Receptie
5.7
10
7.2
Notele noastre
8.4
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:15
  Decor si Atmosfera7.5
  Game Master10
  Puzzle-uri8
  Receptie10

  Este loc de mai bine, mai ales datorita faptului ca Locked In chiar au ideei foarte bune.

You must log in to post a comment