The Zombie by Escape Bucharest

Now Reading
The Zombie by Escape Bucharest

The Zombie este un escape room cu un nume infiorator, insa indata ce le-ai trecut pragul si stai putin de vorba cu gazda, imediat iti ies din minte toate scenariile horror pe care ti le-ai facut referitoare la camera. Camera nu este infricosatoare deloc, ci doar titlul da aspectul asta. Initial, camera s-a numit Zombie Outbreak si apartinea celor de la Amazeinroom.

Receptie: Escape Bucharest sunt situati aproape de Piata Universitatii, la adresa Piata C.A. Rosetti, unde impart receptia cu cei de la The Riddlers. Zona este usor accesibila atat pentru masini cat si pentru transportul in comun. Sala de receptie este foarte bine decorata, cu grafitti foarte bine realizat si un decor foarte diferit fata de celelalte sali de receptie. Spatiul este putin amenajat pentru prezenta unui numar maxim de persoane care pot juca escape room-urile in acelasi timp.

Povestea camerei ‘Zombie Outbreak’: Dupa un accident Escape Room Bucurestiintr-un laborator medical, un virus este eliberat si contamineaza intreaga planeta. Odata ce ai inhalat virusul, acesta produce mutatii genetice, transformand oamenii in zombii, dupa o perioada indelungata de expunere. Omenirea se ascunde deci in adaposturi pentru a astepta trecerea contaminarii. Tu si echipa ta va aflati intr-un astfel de adapost si mergeti la nivelele inferioare unde pericolul este redus. Fiind un adapost strain, nu ai chei sau cunostinte despre deschiderea usilor insa adapostul contine indicii care te vor ajuta sa te salvezi. Ai la dispozitie 60 de minute sa faci asta!

Decor si Atmosfera: Escape roomul Zombie Outbreak nu are un decor foarte spectaculos. Desi camera are un titlu ce te duce in lumea unui film de groaza, nu exista elemente terifiante in camera. Elementele surpriza sunt bine integrate in desfasurarea jocului la nivel de atmosfera, au imbunatatit atat partea de decor cat si la nivel auditiv iar experienta este mult mai placuta decat in varianta initiala.

Puzzleuri: Camera exceleaza la puzzle-uri fiind foarte diversificata. Este genul de escape room care iti pune la contributie atat mintea cat si indemanarea si simtul de observatie. Ele sunt foarte bine gandite, bine conectate intre ele, iar pentru cei fanatici care sunt pasionati inclusiv de reality show-ul ‘Race to escape’, exista si o mica surpriza. Desi camera nu include elemente care sa stimuleze in mod direct munca in echipa, exista puzzleuri ce pot fi facute simultan de membrii echipei.

Game Master: Desi nu a jucat foarte multe jocuri de tip escape room, game masterul este foarte implicat in aceasta activitate. Se vede ca este pasionat de ceea ce face atat din felul in care vorbeste cat si din felul in care si-a construit camera. Stie sa ajute sau sa atentioneze daca este cazul (pentru a nu rata elemente importante in timpul jocului sau pentru a trisa) insa fara a face din asta un lucru deranjant.  

Jocul este asadar clasic, logic si include toate elementele unei experiente distractive.

Am jucat The Zombie in echipa Astrolabul Nautic si a fost o experienta foarte placuta. Va recomandam cu caldura sa jucati escape roomul celor de la Amazeinroom. Desi nu au decat o singura camera deschisa in acest moment, au un inceput promitator si asteptam cu nerabdare sa vedem ce anume ne mai pregatesc. Ne-a placut foarte mult si comentariul pentru poza noastra de pe pagina lor de Facebook, care a fost ceva mai speciala.

Harta

Informatii utile

Adresa: Piata C.A. Rosetti nr. 3, Bucuresti

Telefon: +40799372273

E-mail: contact@escapebucharest.com

Preturi:

40-50 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4, pret unic 25 lei / pers Lu-joi sau 30 lei / pers Vi-Dum

Website: escapebucharest.com

Data joc: Octombrie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.7
Game Master
8.5
Puzzle-uri
5.4
Receptie
7.0
5.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment