The Purgatory by Riddlers Escape Room

Now Reading
The Purgatory by Riddlers Escape Room

The Purgatory este cel de-al doilea escape room din Bucuresti oferit de cei de la Riddlers Escape Room si unul dintre cele patru care exista momentan in aceeasi locatie. Cei de la Riddlers Escape Room si-au unit fortele cu Escape Bucharest si Amazeinroom si momentan toate camerele lor se afla la aceeasi adresa. Apreciem faptul ca fiecare dintre cei 3 operatori listeaza pe site-urile lor si escape room-urile celorlalti.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Riddlers escape room este foarte interesanta la nivel vizual caci este decorata pe pereti cu graffiti intr-un mod foarte placut. Este un spatiu micut, si confortabil, suficient pentru o echipa ce va juca The Purgatory. Ca zona se afla in Piata C.A. Rosetti, foarte aproape de metrou Universitate, deci intr-o zona accesibila pentru orice metoda de transport.

Povestea camerei ‘The Purgatory’: Tu si echipa ta intrati in Escape Advisors The Purgatorybarlogul clanului Kelly, un clan de nemuritori antici. Acest clan are 5 capetenii, insa nu conduc simultan. Odata la 400 de ani, fiecare dintre ei trebuie sa doarma timp de un secol in Purgatoriu. Un eveniment neasteptat va determina trezirea timpurie a celui mai puternic dintre ei, care doarme in acest moment: moartea mamei lor, Sarah, ucisa de un muritor, in urrma unui duel. Peste fix o ora, ritualul de trezire a ultimului nemuritor se va finaliza, iar furia celor 5 se va rasfrange asupra intregii omeniri. In mod evident, o lupta cu acest clan este destinata pierzaniei, prin urmare, Voi ati fost Alesi sa gasiti o solutie prin care aceste evenimente sa nu aiba loc… Aveti 60 de minute la dispozitie.

Decor si Atmosfera: The Purgatory este un escape room la care se vede cu usurinta efortul depus si implicarea in construirea decorului camerei. Spatiul este destul de mic, insa daca in formula de 6 experti ahtiati nu ne-am calcat pe picioare, putem spune ca exista o distribuire foarte eficienta a obiectelor de mobilier. De mentionat este ca decorul este foarte fragil asa ca avem rugamintea sa nu incercati sa il fortati, caci nu contine elemente ascunse. Atat elementele din camera cat si coloana sonora respecta tema camerei si nu te lasa sa iesi din poveste pe parcursul jocului.

Puzzleuri: Ca nivel de dificultate, The Purgatory este un escape room mai degraba potrivit echipelor de jucatori avansati. Jocul este liniar, puzzle-urile sunt diverse si includ atat elemente clasice cat si mecanisme insa netehnologizate. Nu am intalnit defectiuni in rezolvarea puzzle-urilor si nici dificultati in interpretarea acestora si corelarea dintre obiectele utile. Munca in echipa nu este necesara insa diversitatea puzzle-urilor permite participarea mai multor membri la fiecare dintre ele.

Game Master: Game Master-ul de la Riddlers escape room este foarte implicat in proiectul lor, decorul acestui escape room este chiar de el conceput si realizat. Se straduieste sa destinda echipa inainte de joc si sa transforme discutia in sine intr-o experienta. Instructiunile jocului sunt date corect si nu deranjeaza cu indicii inutile in cazul in care se pierde prea mult timp in rezolvarea unui puzzle.

Am jucat in premiera intr-o formula speciala – Team J.A.C.K.E.T. (Joy-Advisors-Codex-Kill-Escape-TROLL sau in ordine, membri ai echipelor KillJoys, Escape Advisors, Codex si TROLL). Ne place mult poza noastra in aceasta formula de pe pagina lor de Facebook.

Harta

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Informatii utile

Adresa: Piata C.A. Rosetti, nr.3, București

Telefon: +40741026639

E-mail: contact@riddlers-escaperoom.com

Preturi:

35-50 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4 pers, 25 lei / pers Lu-Joi, 30 lei / pers Vi-Dum

Website: http://riddlers-escaperoom.com

Data joc: Octombrie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.4
Game Master
8.5
Puzzle-uri
7.1
Receptie
7.0
7.8
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
1 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment