The Maze by Complete Escape Room

Now Reading
The Maze by Complete Escape Room

The Maze este prima camera pe care o jucam la cei de la Complete Escape Room. De la inceput camera ne-a entuziasmat din cauza povestii si a premizei dar din pacate jocul nu s-a ridicat la asteptarile noastre si nici la nivelul concurentei din momentul respectiv.

Receptie: Camera se afla aproape de Piata Unirii, fiind relativ usor de gasit, incinta fiind marcata de o reclama stradala. Receptia este micuta, avand doar o canapea, ceea ce ni se pare insuficient pentru cele 2 camere care pot fi jucate simultan. Am apreciat faptul ca ne-au pus la dispozitie apa si snack-uri in timp ce astepam sa intram in camera. Camerele se afla in spatele unor usi normale, de lemn, iar decorul nu se remarca in mod deosbit, avand doar sigla operatorului pe unul din pereti.

Povestea camerei ‘The Maze’: Jucatorii sunt rapiti de o organizatie secreta si se trezesc intr-un loc ciudat si necunoscut. Intunericul si sunetele sinistre te infricoseaza. Singura modalitate de a scapa este sa parcurgi labirintul si sa ajungi la sfarsitul lui. Dar jucatorii au numai un timp limitescapeadvisor the mazeat pentru a descifra indiciile lasate de predecesorii lor, altfel vor ramane blocati pentru totdeauna. Desi povestea ne-a atras la inceput, odata ce incepe jocul nu am mai gasit nicio legatura cu puzzleuri si desfasuarea acestuia. Pana la sfarsitul jocului nu am aflat mai multe informatii despre premiza camerei.

Decor si Atmosfera: Decorul din The Maze nu ne-a dus cu gandul neaparat la povestea camerei. Totusi, camera este formata din coridoare inguste, ceea ce sugereaza ideea de labirint, doar ca spatiul este relativ retrans. Elementele de decor sunt relativ putine, nefiind neaparat integrate in poveste. Tinem sa mentionam ca jocul se desfoara pe intuneric si in inceput avem chiar efecte speciale care te introduc in atmosfera camerei. Ne-ar fi placut sa descoperim aceeasi atentie la atmosfera si in restul jocului. Trebuie sa recunoastem ca am tras cateva sperieturi pe parcursul jocului si ne-au placut surprizele pe care le-am descoperit.

Puzzleuri: Camera este liniara, destinata incepatorilor, fiind destul de simplu de inteles ce puzzle trebuie rezolvat la pasul urmator. Consideram camera destinata incepatorilor. Nu am gasit elemente tehnologizare in camera, progresul fiind facut prin gasirea cheilor sa a cifrurilor. Jocul nu este foarte variat din acest punct de vedere deoarece jucatorii au nevoie in mare doar de spirit de observatie si atentie la detaliu pentru a merge mai departe. Cam toate elementele de decor fac parte din joc, si ii ajuta pe jucatori la rezolvarea unui puzzle mai devreme sau mai tarziu.

Game Master: Game masterul a urmarit jocul pe toata durata acestuia si ne-a raspuns prompt cu indicii. Acestea sunt pasate pe sub usa prin forma unor biletele succinte iar jucatorii trebuie sa faca ei conxiunile dintre informatia primita si puzzle.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Între Gârle, Numarul 7, Sector 4, Bucuresti

Telefon: +40757347441

E-mail: info@complete.ro

Preturi:

35-45 lei / persoana
*90-135 lei / camera pt elevi si studenti

Website: www.complete-escape-room.ro

Data joc: 14 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.4
Game Master
7.0
Puzzle-uri
4.1
Receptie
5.5
4.6
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment