The Lord Of The Rings by InsideOut

Now Reading
The Lord Of The Rings by InsideOut

The Lord of the Rings: The Journey este al 3-lea escape room introdus pe piata de cei de la InsideOut.

Receptie: Sala de receptie a celor de la InsideOut este spatioasa, bine amenajata si ofera posibilitatea de a bea o bautura racoritoare inainte de a porni la joc. Spatiul de receptie include biroul lor, masuta, canapea si o zona pentru fotografiile facute pentru Inception. Ca locatie, ei se afla in apropiere de Mall Vitan (Hollywood Multiplex / Bucuresti Mall), cea mai apropiata gura de metrou este Timpuri noi, insa recomandam alta metoda de transport caci e ceva de mers de acolo.

Povestea camerei ‘The Lord Of The Rings’: Tu si prietenii Escape Advisor The Journeytai faceti parte din Fratia Inelului alaturi de elfi, dwarfi, vrajitori si hobbiti si trebuie sa strabateti Middle Earth pentru a ajunge in Mordor si a distruge inelul in flacarile muntelui Doom.

Decor & Atmosfera: Punctul forte al acestui escape room il reprezinta designul camerei care este foarte reusit. Inca de la intrarea in camera, care reprezinta o usita pentru o casa de hobbiti, putem observa ca a fost construit atent acest joc. Nu identificam aici elemente care nu se potrivesc cu tema, iar modalitatile de rezolvare a puzzle-ului includ elementele de decor. Se observa ca sunt multe obiecte lucrate manual, care impreuna cu efectele sonore contribuie la crearea unei ambiante tematice.

Puzzle-uri: Spre deosebire de decorul si atmosfera acestei calatorii, puzzle-urile nu se ridica la acelasi nivel. The Lord Of The Rings este o camera mai degraba dedicata echipelor de incepatori. Jocul reuseste sa te prinda destul de bine in poveste, majoritatea puzzle-urilor reprezinta elemente tehnologizate insa nu solicita foarte mult munca in echipa sau colaborarea. Nu este necesara citirea cartilor sau vizionarea filmelor in prealabil insa reprezinta pe alocuri un avantaj si rezolvarea puzzle-urilor.

Game Master: In cazul camerelor jucate la InsideOut, i-am avut ca game masteri pe George si Mario care sunt si proprietarii jocurilor si creatorii conceptelor din spatele fiecarui escape room iar aici noul lor game master angajat. Sunt cu totii foarte implicati in ceea ce fac si explica cu atentie detaliile privind desfasurarea jocului.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Arcusului 19, Bucuresti

Telefon: +40734146517

E-mail: office@insideout-escape.ro

Preturi:

45-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, reducere 20%

Website: insideout-escape.ro

Data joc: 19 martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.1
10
Game Master
9.0
10
Puzzle-uri
6.6
10
Receptie
6.8
10
7.6
Notele noastre
10
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
3 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment