The lab by Truescape

Now Reading
The lab by Truescape

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

The Lab este deocamdata unicul escape room pe care il putem juca in compania celor de la Truescape insa speram ca vor dezvolta afacerea cu noi idei caci au o camera foarte buna pentru incepatori.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Truescape este destul de micuta si nu foarte bine echipata momentan. Sunt la inceput de drum si inca nu au amenajat corespunzator aceasta sala, insa au timp sa imbunatateasca acest spatiu. Strictul necesar este insa prezent si in plus poti bea o bautura racoritoare inainte de a porni la joc. Ca zona se afla pe Bd. Pache Protopopescu, Nr. 31, in apropiere de Foisorul de Foc, intr-o zona accesibila atat pentru transport in comun cat si pentru masina proprie.

Povestea camerei ‘The Lab’: Un excentric miliardar pe nume Sergey Malefikov s-a hotarat sa adune cei mai buni patru savanti din lume pentru a concepe in laboratorul lui secret o formula capabila sa distruga intreaga omenire mai putin regiunea acestuia, Trusia. Desi au refuzat, oamenii de stiinta au fost amenintati asa ca nu au avut de ales si si-au pus la dispozitie cunostintele pentru a-si salva propriile vieti. Au lucrat timp de trei ani si au reusit sa inventeze formula chimica ceruta de Malefikov insa au decis sa o ascunda intr-un loc de negasit. Furios, Malefikov i-a inchis pe acestia pentru tot restul vietii in laboratorul Truescape. Voi intrati in pielea acestor savanti si trebuie sa gasiti o modalitate sa evadati din camera.

Decor & Atmosfera: Intalnim in The Lab un decor tipic unui birou de cercetare mai degraba decat un laborator propriu-zis. Avem patru birouri, corespunzatoare celor 4 cercetatori, pozitionate in cele patru colturi ale camerei, unde incepe de altfel si jocul. Ne-a placut faptul ca au integrat numele companiei in povestea jocului si logo-ul lor exista si in camera la loc de cinste. Ca elemente de design avem cateva obiecte si accesorii tipice unui laborator si obiecte de birou.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, The Lab este un escape room pentru incepatori, si chiar unul inedit am putea adauga. Este necesara munca in echipa, in special la inceputul jocului, exista si elemente surpriza dupa prima jumatate a jocului, avem si puzzle-uri clasice dar si tehnologie foarte bine integrata in tema camerei. Recomandam camera fiind una dintre cele mai bune camere de incepatori din oras!

Game Master: Game Master-ul de la The Lab este foarte prietenos, apreciaza orice fel de feedback despre escape room-ul lor si procedeaza corect in ceea ce priveste instructajul jocului si indiciile ajutatoare. Pozele postate pe pagina lor de Facebook sunt putin prelucrate inainte, pentru a le integra cat mai bine in tema jocului, ceea ce reprezinta un punct in plus.

Escape Advisor Truescape

Echipa Escape Advisor in vizita la Truescape

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.5
Game Master
9.3
Puzzle-uri
9.2
Receptie
7.5
8.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment