The Flying Dutchman by BreakOut

Now Reading
The Flying Dutchman by BreakOut

The Flying Dutchman reprezinta primul episod din cele doua escape room-uri cu tema ‘Piratii din Caraibe’. Cel de-al doilea episod este gazduit de cei de la Trapped si se numeste The Black Pearl.

Receptie: Cei de la BreakOut au o sala de receptie asa cum se cuvine. Spatiu este suficient pentru mai multe echipe, birou de receptie este echipat cu aparatura pentru plata cu cardul si eliberare de bon fiscal, exista si un frigider si posibilitatea de a consuma o bautura racoritoare (contra cost). Pentru cei competitivi, exista si clasamente cu recordurile pentru camere. Ca zona ei se afla foarte aproape de parcul Cismigiu, pe latura Stirbei Voda. Zona este usor accesibila si cu transport in comun si cu masina.

Povestea camerei ‘Flying Dutchman’: Actiunea se Escape Advisors Flying Dutchmandesfasoara pe corabia lui Davy Jones, un simplu om care a fost blestemat de femeia pe care o iubea sa navigheze pentru tot restul vietii oceanele lumii si sa conduca sufletele celor morti pe lumea cealalta. Corabia lui se numeste The Flying Dutchman, iar de la bordul acesteia a fost furat un obiect foarte pretios si de o mare importanta pentru capitan. Tu si echipa ta faceati parte din grupul de pirati care au atacat nava, dar ati fost lasati in urma atunci cand echipajul v-a descoperit. Aveti 60 de minute la dispozitie sa reusiti sa fugiti de pe aceasta corabie.

Decor & Atmosfera: Desi asteptarile nu sunt in mod special foarte mari la capitolul design interior al acestui escape room, este punctul forte al camerei Flying Dutchman. Totul este foarte bine gandit, incat sa pari pe o corabie asa cum ti-o imaginezi. Nu numai obiectele de mobilier sunt lucrate atent de catre un specialist, ci absolut totul din camera. Prezenta ta intr-o cladire urbana nu pai pare reala odata patruns in povestea jocului.

Puzzleuri: Nivelul de dificultate al camerei Flying Dutchman este mediu, puzzle-urile nu sunt foarte dificile. Camera este plina de tehnologie si senzori, astfel incat include cu usurinta elementul surpriza si un spirit de aventura. Din pacate, cantitatea mare de tehnologie face acest escape room sa fie susceptibil bug-urilor si speram ca e un aspect pe care il vor rezolva cumva pe viitor. Puzzle-urile necesita indemanare si atentie insa nu includ in joc munca in echipa. Camera nu se bazeaza pe lacatele standard cu cifru intalnite in majoritatea escape room-urilor.

Game Master: Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la BreakOut aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta. Noi am jucat atat cu dezvoltatorii conceptului ca game master insa am aruncat un ochii cat eram acolo pentru a vedea si calitatea angajatilor lor.

Flying Dutchman poate fi o experienta foarte placuta atata timp cat totul functioneaza corect. Desi pentru noi nu a fost asa, a fost totusi o experienta placuta si recomandam camera pentru orice fel de grupuri. Ne-au placut in egala masura echipamentele pentru pozele ce le posteaza cu echipele pe pagina lor de Facebook.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str. General Nicolae C. Dona nr. 18, Bucuresti

Telefon: +40756033484

E-mail: info@break-out.ro

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (luni-joi @ 16:00-22:00)
45-60 lei / pers (vineri - duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi

Website: www.break-out.ro

Data joc: 19 Iulie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.9
Game Master
8.8
Puzzle-uri
7.4
Receptie
8.5
8.3
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment