The Factory by Escape Bucharest

Now Reading
The Factory by Escape Bucharest

The Factory este un escape room bun din Bucuresti, care ar trebui sa aiba mai mult advertising caci ofera un produs mai bun decat multe altele de pe piata. Noua ne-a placut experienta la ei si speram sa revenim pentru Eternal Night curand.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Escape Bucharest este foarte interesanta la nivel vizual caci este decorata pe pereti cu graffiti intr-un mod foarte placut. Este un spatiu micut, si confortabil, suficient pentru o echipa ce va juca The Factory. Nu au deocamdata un mic panou la intrarea in escape room cu recordurile de pana acum. Ca zona se afla in Piata C.A. Rosetti, foarte aproape de metrou Universitate, deci intr-o zona accesibila pentru orice metoda de transport.

Povestea camerei ‘The Factory’: Actiunea se desfasoara in Escape Advisors The Factorynoiembrie 1917, deci in primul razboi mondial. Capitala Romaniei este sub ocupatie germana de ceva vreme buna, iar prizonierii de razboi erau tinuti in subsolurile fabricilor ocupate de nemti. Tu si echipa ta va aflati intr-una dintre camerele unei fabrici in care erau tinuti ofiterii de comunicatii din armatele aliate impotriva Germaniei. Nimeni nu a mai iesit cu viata de aici pana acum…insa fiecare dintre cei ce s-au aflat in camera au pus la punct un plan de evadare in speranta ca vor ajuta urmatorii prizonieri. Au reusit deci sa creeze un sistem de puzzle-uri imposibil de detectat de supraveghetorii nemti. Aveti asadar 60 de minute la dispozitie sa deslusiti sistemul de evadare pus la cale de cei ce au fost inchisi inaintea voastra.

Decor si Atmosfera: The Factory este un escape room autentic pentru tema aleasa. Camera include obiecte decorative ce par a fi din perioada in care se desfasoara actiunea, iar lumina si sunetul de fundal contribuie la construirea unei atmosfere caracteristice unei camere dintr-o fabrica. Design-ul este minimalist in ceea ce priveste obiectele din camera, insa pe de alta parte exista mai mult spatiu pentru grupuri mai mari de persoane.

Puzzle-uri: Si la acest capitol The Factory sta bine. Camera contine un mix bun intre mecanisme si puzzle-uri clasice si integreaza eficient decor in rezolvarea enigmelor. Au un nivel usor spre mediu de dificultate, iar jocul este in mare parte liniar. Desi nu aduc ceva nou pe piata la nivel de puzzle-uri, au regandit variantele lor clasice in variante mai creative si mai interesante. Jocul necesita atat logica cat si spirit de observatie, iar finalul jocului este destul de captivant.

Game Master: Escape Bucharest au un game master si creator foarte prietenos, care e interesat de feedback privind escape room-ul sau. Singura observatie pe care am avea-o ar fi faptul ca ar fi dragut sa lucreze putin calitatea pozelor cu echipele care au jucat jocul, inainte de a le posta pe pagina lor de Facebook.

Noi am jucat jocul in formula Deppart si ne-am simtit foarte bine, asadar va recomandam acest escape room, in special pentru echipele de incepatori.

Harta

Informatii utile

Adresa: Piata C.A. Rosetti nr. 3, Bucuresti

Telefon: +40799372273

E-mail: contact@escapebucharest.com

Preturi:

40-50 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4, pret unic 25 lei / pers Lu-joi sau 30 lei / pers Vi-Dum

Website: escapebucharest.com

Data joc: 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
5.7
10
Game Master
8.5
10
Puzzle-uri
7.5
10
Receptie
7.0
10
7.0
Notele noastre
10
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
2 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment