The Death Star by BreakOut

Now Reading
The Death Star by BreakOut

The Death Star este un escape room cu tema Star Wars si reprezinta o forma rebranduita a camerei ce initial se numea All About Time, si era detinuta anterior de cei de la Escape Experience. Baietii de la BreakOut au preluat camera si au facut o treaba foarte buna in a regandi povestea acesteia si a concepe o experienta mai buna decat varianta initiala a acestui escape room (care si in forma originala era considerata o camera de top).

Receptie: Cei de la BreakOut au o sala de receptie asa cum se cuvine. Spatiu este suficient pentru mai multe echipe, birou de receptie este echipat cu aparatura pentru plata cu cardul si eliberare de bon fiscal, exista si un frigider si posibilitatea de a consuma o bautura racoritoare (contra cost). Pentru cei competitivi, exista si clasamente cu recordurile pentru camere. Ca zona ei se afla foarte aproape de parcul Cismigiu, pe latura Stirbei Voda. Zona este usor accesibila si cu transport in comun si cu masina.

Povestea camerei ‘The Death Star’: Cu mult timp in urma, Escape Advisor The Death Starintr-o galaxie foarte indepartata, Imperiul Galactic condus de Palpatine si Darth Vader a construit cea mai puternica arma din univers, Steaua Mortii. Darth Vader a capturat-o pe Printesa Leia, pentru a incerca sa afle unde sunt localizate bazele rebele pentru a le distruge si a opri amenintarile impotriva Imperiului. Singura speranta a rebelilor este desigur Luke Skywalker care va conduce echipa de rebeli (tu si prietenii tai) intr-o incercare finala de a distruge aceasta arma suprema. Aveti 60 de minute la dispozitie sa opriti distrugerea iminenta a planetei Alderaan.

Decor & Atmosfera: Desi in prima instanta, acest escape room nu avea foarte multe de spus la capitolul design si atmosfera, acum lucrurile stau complet altfel. Decorul este foarte bine realizat, se integreaza in povestea camerei, iar elementele prezente fac parte din universul Star Wars. Intalnim in escape room chiar si unul dintre personaje. Nu va spunem cine ca sa nu dam spoiler. De asemenea, rezolvarea puzzleurilor este in stransa legatura cu tema camerei si cu decor. Atentie, designul camerei este foarte bine facut, si te poate fura de la rezolvarea puzzle-urilor cu usurinta.

Puzzleuri: The Death Star este un escape room mai degraba dedicat echipelor de avansati, insa cu putin noroc si indemanare, poate fi rezolvata de orice echipa. Puzzleurile sunt foarte diverse si avem de-a face mai degraba cu tehnologie si mecanisme decat cu puzzle-uri clasice. Este necesara munca in echipa in special in ultima parte a jocului, intr-un mod foarte interactiv. Diversitatea puzzle-urilor este destul de mare asa ca mare atentie la fiecare element.

Game Master: Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la BreakOut aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta. Noi am jucat atat cu dezvoltatorii conceptului ca game master insa am aruncat un ochii cat eram acolo pentru a vedea si calitatea angajatilor lor.

Asa cum ne-au obisnuit deja, cei de la Breakout au echipamente corespunzatoare pentru pozele ce le posteaza cu echipele pe pagina lor de Facebook.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str. General Nicolae C. Dona nr. 18, Bucuresti

Telefon: +40756033484

E-mail: info@break-out.ro

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (luni-joi @ 16:00-22:00)
45-60 lei / pers (vineri - duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi

Website: www.break-out.ro

Data joc: 18 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.0
Game Master
8.8
Puzzle-uri
8.0
Receptie
8.5
8.2
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment