Now Reading
The Coven by The Void

The Coven, este al doilea escape room deschis de cei de la The Void. Am asteptat ceva vreme pentru deschiderea acestuia, caci au lucrat foarte mult la el si credeti-ne ca a mertitat din plin. Ne bucuram ca ne-au surprins cu o experienta atat de placuta!

Receptie: Cei de la The Void sunt localizati central, intre Piata Romana si Universitate. Receptia se afla la ultimul etaj al unei case vechi cu 3 etaje, este spatioasa si exista si o mica terasa care daca va fi amenajata va fi un atu pe timp de vara. Drumul catre sala de receptie este marcat cu diverse indicii macabre, care dau o nota in plus atmosferei per ansamblu. In sala de receptie de aceasta data avem si putin decor tematic menit sa mascheze elemente necesare.

Povestea camerei ‘The Coven’: Tu si prietenii tai explorati o zona Escape Advisor The Covenrurala din apropierea unui sat izolat la poalele munților. Surprinsi de furtuna va gasiti refugiu intr-o casa, pe care o credeati parasita. Odata intrati inauntru, usa se inchide in spatele vostru si sunteti prinsi intr-o lume abandonata, cu un trecut ciudat si un viitor nesigur. Aveti 73 de minute pentru a rezolva enigmele si a scapa de aici!

Decor si Atmosfera: Atmosfera acestui escape room reprezinta punctul forte al experientei. De la design, pana la coloana sonora si efecte speciale, totul e perfect integrat in poveste si elementele completeaza armonios puzzle-urile. Noi suntem impresionati de felul in care a fost gandit acest escape room si atentia la detaliu se simte inca din primele minute ale jocului.

Puzzle-uri: Avem de-a face aici cu un joc destul de complex, destinat mai degraba echipelor care au mai jucat deja cateva escape room-uri. The Coven nu este un escape room in totalitate liniar, deci puzzle-urile nu trebuie rezolvate intr-o singura ordine prestabilita. Nu avem de-a face cu elemente clasice, intreaga camera este tehnologizata si include elemente noi care sunt perfect integrate in tema si povestea camerei. Puzzle-urile sunt inedite si nu iti dau impresia nici macar o secunda ca sunt lucruri pe care le-ai mai vazut in alt escape room la fel.

Game Master: Spre deosebire de celalalt escape room al lor, acesta nu include niciun fel de interactiune cu game masterul dupa ce jocul a inceput. Au un sistem automat de hinturi care stie in ce punct al jocului va aflati si va va arata un indiciu pentru a trece la urmatorul pas. Ne-a placut foarte mult acest sistem si ne-am bucurat sa vedem ca a functionat fara probleme. Ca si la Madhouse, introducerea in poveste se face prin intermediul unui video facut de ei care ne-a placut de asemenea foarte mult.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Pitar Mos Nr. 21, București

Telefon: +40741372273

E-mail: info@thevoid.ro

Preturi:

35-50 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
45-60 lei / pers (restul programului)
*reducere de 20% pentru elevi si studenti
**plata se poate face doar cash.

Website: thevoid.ro

Data joc: 12 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.6
10
Game Master
9.3
10
Puzzle-uri
9.0
9.9
Receptie
7.0
10
9.1
Notele noastre
10
Notele utilizatorilor
7 ratings
You have rated this
7 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment