The Bunker by Trapped

Now Reading
The Bunker by Trapped

The Bunker este cel de-al treilea escape room propus de cei de la Trapped. Spre deosebire de celelalte doua, acesta are o tema mult mai atragatoare si ridica standardele. Desi este cotata drept o camera dificila, suntem de parere ca este o camera de nivel mediu, facand o comparatie cu alte escape room-uri din Bucuresti.

Receptie: Cei de la Trapped au o sala de receptie bine echipata atat pentru un moment de relaxare inainte si dupa jucarea unui escape room, cat si pentru a bea o bautura racoritoare (contra cost). Se poate plati cu cardul, iar personalul este corect in ceea ce priveste eliberarea unui bon fiscal. Fiecare dintre camere are cate un mic panou cu recordurile detinute de cele mai bune echipe care au jucat fiecare dintre camere. Ei se afla foarte aproape de Universitate, intr-o zona accesibila indiferent de mijlocul de transport ales.

Povestea camerei ‘The Bunker’: Actiunea este plasata in anul Escape room Bucuresti Bunker2074. Dupa ce eforturile globale de contracarare a incalzirii globalre si a poluarii  eu esuat, 90% din populatia Pamantului a murit din cauza expunerii la radiatii solare si ploi acide. Supravietuitorii s-au retras in buncare speciale pentru regim de urgenta, unde sunt izolati de exterior. Tu si echipa ta va aflati in buncarul cu numarul 77 din Slovenia, unde are loc o intamplare a carei intriga are potentialul de a schimba totul. Aveti 60 de minute la dispozitie sa deslusiti misterul.

Decor si Atmosfera: Desi la primele doua escape room-uri, partea de design nu era foarte impresionanta, cei de la Trapped si-au luat revansa cu The Bunker. Decorul este foarte bine gandit, bine integrat in povestea camerei, iar atmosfera este speciala, data atat de sunetul de pe fundal cat si de tipul de lumina folosit in camera. Escape room-ul este unul futuristic si asadar obiectele din camera trimit catre ideea de un buncar din viitor.

Puzzleuri: The Bunker are o logica foarte buna a jocului. Puzzle-urile sunt complexe si tehnologizate, asa cum ar fi si normal pentru un escape room din categoria Science Fiction. Inceputul jocului este putin mai greu, insa odata ce ai prins firul puzzle-urilor si utilitatea elementelor din camera, jocul merge cursiv. Nu este un joc care solicita munca in echipa, insa puzzle-urile sunt mai usor de rezolvat de intregul grup. Singurul aspect negativ la acest capitol ar fi faptul ca unul dintre puzzle-urile finale este un puzzle pe care daca nu rezolvi corect, sau daca nu stii cum sa il rezolvi corect, nici game masterul nu te poate ajuta cu un hint si ramai putin blocat in acel punct.

Game Master: Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la Trapped aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta.

Per total pentru noi a fost o experienta placuta sa jucam The Bunker la Trapped. Am jucat in formula ‘Deppart’ si de data asta nu am reusit sa evadam. Puzzle-ul final ne-a dat gata. Ne-a placut insa acest escape room si este cel mai bun dintre cele jucate la ei. Speram sa jucam in curand si cel mai recent escape room al lor – The Black Pearl si vom reveni cu un review si pentru el. Daca le urmariti pagina de Facebook, pe langa pozele cu jucatorii, au si cate o promotie din cand in cand.

Harta

Informatii utile

Adresa: Adresa: Strada General David Praporgescu nr. 18, București

Telefon: +40748727733

E-mail:info@trapped.ro

Preturi:

30-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-65 lei / pers (restul programului)

Website: www.trapped.ro

Data joc: 16 Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.6
9.5
Game Master
8.2
9.7
Puzzle-uri
8.0
9.1
Receptie
8.5
9.4
8.0
Notele noastre
9.4
Notele utilizatorilor
3 ratings
You have rated this
3 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment