The Black Pearl by Trapped

Now Reading
The Black Pearl by Trapped

The Black Pearl este a patra camera deschisa de cei de la Trapped si putem spune de pe acum ca ne-a impresionat atat prin puzzleuri cat si prin atmosfera

Receptie: Cei de la Trapped au o sala de receptie bine echipata atat pentru un moment de relaxare inainte si dupa jucarea unui escape room, cat si pentru a bea o bautura racoritoare (contra cost). Se poate plati cu cardul, iar personalul este corect in ceea ce priveste eliberarea unui bon fiscal. Fiecare dintre camere are cate un mic panou cu recordurile detinute de cele mai bune echipe care au jucat fiecare dintre camere. Ei se afla foarte aproape de Universitate, intr-o zona accesibila indiferent de mijlocul de transport ales.

Povestea Camerei “The Black Pearl”. Tu si echipa ta Escape Advisor Black Pearl 2
trebuie sa il ajutati pe Căpitanul Jack Sparrow să scape de Blestemul lui Davy Jones: 100 de ani de slujit la bordul Corabiei sufletelor pierdute, The Flying Dutchman. Cheia salvării Capitanului Jack Sparrow de la soarta ce îl așteaptă se afla in Cufarul lui Davy Jones. Gasiti-l!

Decor si atmosfera: Cei de la Trapped au facut o treaba foarte buna in crearea atmosferei. Atentia la detalii, decorul foarte bine selectionat finisat, muzica te fac sa intri total in atmosfera si sa crezi ca esti pe un vas din lemn undeva pe Marea Caraibelor. Atmosfera nu este alterata in niciun fel de faptul ca aceasta camera contine puzzle-uri tehnologizate.Escape Advisors The Black Pearl

Puzzle-uri: Putem spune ca The Black Pearl este o camera destinata jucatorilor de nivel mediu. Puzlle-urile sunt bine gandite, tehnologizate si foarte bine integrate in atmosfera. Am intalnit si puzzle-uri noi in aceasta camera, ceea ce ne-a incantat. Camera nu are foarte multe puzzle-uri si majoritatea nu sunt foarte dificile, in afara de un puzzle pe care il intalniti undeva pe la mijlocul jocului care este mai dificil si din punctul nostru de vedere putin prea abstract. De asemenea, unele puzzle-uri necesita indemanare si lucru in echipa.

Game Master:   Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la Trapped aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta.

Harta

Informatii utile

Adresa: Adresa: Strada General David Praporgescu nr. 18, București

Telefon: +40748727733

E-mail:info@trapped.ro

Preturi:

30-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-65 lei / pers (restul programului)

Website: www.trapped.ro

Data joc: Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.0
Game Master
8.2
Puzzle-uri
7.9
Receptie
8.5
8.4
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment