Survivor Challenge by LockedUp

Now Reading
Survivor Challenge by LockedUp

SURVIVOR CHALLENGE este a patra camera deschisa de cei de la LockedUp in colaborare cu cei de la LaserMaxx Romania.

Receptie: Față de celelalte camere ale celor de la LockedUp, Survivor Challenge este amplasată în altă locație: magazinul Unirea Shopping Center, ultimul etaj langa LaserMaxx. Când i-am vizitat noi incă nu aveau o sală de recepție propriu-zisă dar prezentarea jocului și a povestii se poate face in sala de jocuri de la LaserMaxx, care este foarte spatioasă și unde se pot consuma bauturi racoritoare.

Povestea Camerei “ SURVIVOR CHALLENGE”. Tu și Escape Advisor Survivior Challengegrupul tău de exploratori vă confruntați cu o situație extraordinară. Ați descoperit un ținut izolat, cu peisaje de o frumusețe care îți taie răsuflarea, cu pământuri roditoare, râuri pline de pești nemaivăzuți și plaje cu nisip fin, de culoarea aurului. Asupra localnicilor s-a abătut însă o cumplită nenorocire, fiindcă l-au supărat pe Armon, zeul neîndurător al sorții. Pentru că i-au nesocotit pretențiile și au refuzat să i se supună, Armon s-a transformat într-o ploaie de foc și vine să-i nimicească. Norii incandescenți se ivesc deja la orizont și se apropie rapid, lăsând numai scrum în urma lor. Ce-i de făcut? Nimeni nu poate fugi din calea uraganului distrugător. Înțeleptul tribului vă spune că mai există o cale de scăpare, dar e aproape imposibilă într-un timp atât de scurt: trebuie să căutați Totemul Sacru, statueta magică ce poate transforma furtuna de flăcări într-o ploaie de vară. Numai dacă reușiți să găsiți Totemul și să-l înmânați Înțeleptului înainte ca flăcările să intre pe teritoriile tribului, oamenii vor supraviețui și vă vor răsplăti cu aur și diamante

Decor si atmosfera: La acest capitol am fost foarte placuti impresionati, atmosfera este foarte bine creata prin decor foarte bine gandit si finisat, muzica si atentia la detalii. De cum intri in camera te conectezi imediat la atmosfera jocului, realizezi ca ai o misiune importanta si ca ai doar foarte putin timp sa gasesti totemul sacru si sa salvezi localnicii.

Puzzle-uri: SURVIVOR CHALLENGE este o camera destinata jucatorilor de nivel mediu. Jocurile sunt foarte bine gandite și se bazeaza foarte mult pe lucrul in echipă și indemanare. Nu inseamna ca sunt jocuri neaparat ușoare, ci dimpotriva. Pentru cei care sunt pasionați de show-ul Survivor veti fi foarte placut surprinsi deoarece veti recunoaste multe jocuri din show reproduse fidel si regandite de cei de la LockedUp. Am intalnit puzzle-uri noi in aceasta camera, si majoritatea sunt tehnologizate dar bine gandite si construite astfel incat tehnologizarea nu afecteaza in niciun fel atmosfera jocului. Acest Escape room exista si in varianta adaptata pentru copii.

Game Master: Cei de la LOCKEDup au un personal ca la carte. Stiu sa te primeasca corect, instructiunile jocului sunt explicate foarte clar, iar indiciile sunt date fara a intrerupe firul jocului. De asemenea si ei sunt pasionati de joc si se poate purta o conversatie cu ei despre orice aspect legat de un escape room.

Noi am ramas foarte placut impresionati de la decor la puzzle-uri, mai ales ca o parte dintre noi suntem fani infocati ai show-ului Survivor si am fost extaziati cand am recunoscut elemente din decor si jocuri din show-ul TV. Le dorim succes și la cat mai multe camere de acest nivel.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Matei Voievod, Nr.124, Bucuresti

Telefon: +40731701013

E-mail: rezervari@lockedup.ro

Preturi:
40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 35 lei / pers Lu-Vi

Website: www.lockedup.ro | lasermaxx.ro

Data joc: 28 Iunie 2016 | 13 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.8
9.8
Game Master
9.0
9.6
Puzzle-uri
9.4
9.9
Receptie
8.0
9.2
9.0
Notele noastre
9.7
Notele utilizatorilor
4 ratings
You have rated this
4 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment