Spionul rus by Escape My Room

Now Reading
Spionul rus by Escape My Room

Spionul rus este una dintre camerele celor de la Escape My Room. O poveste interesante, adaptata pentru piata din Romania, ceea ce am intalnit destul de rar in Bucuresti.

Receptie: Cei de la Escape My Room au un spatiu de receptie generos si o curte cu pereti pictati si loc de a bea o cafea atunci cand vremea permite. Receptia nu este personalizata si nu au puzzle-uri sau jocuri care sa va tina ocupati in cazul in care trebuie sa asteptati. Dar, daca trebuie sa asteptati aveti posibilitatea de a incerca, contra cost, o experienta cu virtual reality. Noi am incercat si MERITA! 🙂

Povestea Camerei “Spionul rus”.  Ceea ce este unic la aceasta camera este ca are o poveste dupa un caz real, ce va este prezentat pe o inregistrare de la stirile ProTV, in care un spion a vrut sa fure planurile secrete ale unei mine din Romania. Spionul rus a fost arestat la aeroport dar se cauta inca stick-ul cu date. SRI a sigilat sediul IPROMIN voi, membrii echipei interveniti pentru a rezolva aceasta provocare, evitand capacnele SRI. Aceasta provocare se va autodistruge…in mai putin de o ora!

Decor si atmosfera: Pentru aceasta camera decorul este cel tipic unui birou, nimic special sau complex, integrat in tema camerei. Nu intalnim elemente surpriza, iar atmosfera lasa de dorit caci se poate auzi prin peretele catre receptie.

Puzzle-uri: Aici avem putin de dezbatut. Acest escape room este destul de dificil, nu prin faptul ca puzzle-urile ar necesita mai multa concentrare sau un anumit grad de inteligenta ci prin oferirea de numeroase piste false, care inevitabil duc la frustrare si la o experienta neplacuta. Puzzle-urile pe care am apucat sa le rezolvam nu au fost grele doar ca pistele false si indiciile foarte foarte evazive au consumat foarte mult timp. Noi nu am iesit din Spionul rus,  dar game master-ul ne-a prezentat si restul puzzle-urilor.

Game Master:   Noi nu am avut o experienta foarte placuta jucand Spionul rus cu game master-ul de la Escape My Room. Cand a venit vorba de indicii ajutatoare, ei bine nu au fost deloc ajutatoare. Evident, nu suntem de parere ca un indiciu trebuie sa iti dea rezolvarea puzzle-ului, dar trebuie sa iti ofere acele elemente CLARE pe care daca stii sa le pui cap la cap vei gasi solutia.

Stim ca cei de la Escape My Room mai un escape room cu 3 teme diferite insa nu ne-am aventurat inca in niciuna dintre cele 3 variante de povesti. Ne-au contactat pentru a reevalua calitatea escape room-urilor lor care ar fi fost imbunatatita intre timp.

Harta

Informatii utile

Adresa: Bulevardul Dacia nr. 130, București

Telefon: +40722240561

E-mail:now@escapemyroom.ro

Preturi:

30-45 lei / pers (luni-joi)
40-55 lei / pers (vineri-duminica)
*Pt elevi si studenti pret unic 25 lei / pers Lu-Joi 10-16, grupuri de min 3 pers.

Website: http://escapemyroom.ro

Data joc: Februarie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.3
9.6
Game Master
4.1
10
Puzzle-uri
2.7
9.5
Receptie
4.5
9.4
3.4
Notele noastre
9.6
Notele utilizatorilor
4 ratings
You have rated this
4 Comments
Leave a response
 • July 7, 2017 at 19:30
  Decor si Atmosfera9
  Game Master10
  Puzzle-uri9
  Receptie9.5

  Salutare!
  Nu stiu cum era cand ati fost voi, dar cred ca e cea mai grea camera pe care am jucat-o! Povestea e pe bune ceea ce nu vezi in alta parte si tipul de la receptie a fost foarte simpatic.

 • July 13, 2017 at 10:09
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri9.6
  Receptie9

  Cea mai misto camera pe care am jucat-o! Ne-am chinuit toata ora, am transpirat si am iesit in ultimul minut!

 • July 13, 2017 at 10:17
  Decor si Atmosfera9.5
  Game Master10
  Puzzle-uri9.6
  Receptie9

  E primul nostru escape, am primit mut ajutor (problemele sunt grele:)) Mai vrem!

 • January 24, 2018 at 13:05
  Decor si Atmosfera9.9
  Game Master10
  Puzzle-uri9.8
  Receptie10

  Am fost placut surprinsi de atentia la detalii, si de variatia de pasi ce trebuie efectuati. Povestea prezentata inainte ne-a ajutat sa intram in atmosfera jocului. Am scapat la fix! Acum vrem sa incercam si celelalte camere de la EscapeMyRoom. Recomandam cu caldura! Si dupa, ramaneti si la un ceai, de vorba cu gazda. In concluzie, o foarte reusita seara de duminica.

You must log in to post a comment