Now Reading
Sleepy Hollow by The Codex

Sleepy Hollow este al doilea escape room jucat la cei de la Codex care au revenit cu inca o camera bine gandita.

Receptie: The Codex se afla in apropiere de Hala Traian si sunt foarte usor de gasit, au si un banner in fata cladirii cu numele lor. Nu avem nicio statie de metrou prin apropiere, insa se poate ajunge aici cu usurinta cu tramvaiul/autobuzul. Ca sala de primire avem o camera spatioasa la etajul cladirii, cu masuta si cateva scaune, unde se tine briefingul pentru acest escape room si pentru grupurile mai mari care joaca challenge rooms.

Povestea Camerei “Sleepy Hollow”. Oraselul Sleepy HollowEscape room bucuresti Sleepy Hollow Escape advisor are nevoie urgent de o echipa de eroi. Acesta este bantuit de spirite malefice si apar frecvente crime inexplicabile. Sunteti la final de secol iar daca nu reusiti sa inlaturati blestemul inainte ca ceasul sa bata miezul noptii, veti indura aceeasi soarta ca si locuitorii orasului – inca o suta de ani de teroare. Mai aveti doar 60 de minute sa puneti capat blestemului! Atentie insa, caci in Sleepy Hollow nimic nu este ceea ce pare.

Decor si atmosfera: Avem de-a face aici un un design al escape roomului ceva mai complex si mai captivant decat in Secret Society. Camera iti transfera cu usurinta un atmosfera creepy, asa cum o anunta si povestea insa nu este nevoie sa va infricosati, nu este vorba de un escape room horror. Puzzle-urile sunt integrate pe alocuri in elemente de decor (“nimic nu este ceea ce pare”) si intalnim cateva obiecte lucrate manual ceea ce da o nota de autenticitate camerei.

Puzzle-uri: Sleepy Hollow este un escape room de nivel mediu, destinat echipelor de 2-6 persoane. Noi il recomandam echipelor de 3-5 pentru o experienta cat mai fun. Ne-a placut mult ca puzzle-urile sunt destul de bine integrate in povestea camerei si faptul ca desi nu avem o tehnologie foarte complexa in interior, intalnim lucruri inedite.

Game Master:   In cazul celor de la Codex, game masterii acestui joc au fost pentru noi chiar detinatorii conceptului – Catrinel si Sergiu. Experienta a fost excelenta per total si datorita lor, pentru ca sunt foarte implicati si pasionati de joc si se pricep foarte bine la interactiunea cu jucatorii. Fiind jucatori fanatici si ei, stiu sa evalueze corect necesitatile unei echipe in timpul jocului astfel incat hinturile ajutatoare sa fie plasate corect si la momentul potrivit.

[section label=”Informatii

Harta

Informatii utile

Adresa: Str.Traian nr. 109 Bucuresti

Telefon: +40770863122

E-mail: office@thecodex.ro

Preturi:
40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti reducere 10%

Website: www.thecodex.ro

Data joc: 10 Mai 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.4
9.6
Game Master
10
9.9
Puzzle-uri
7.7
9.3
Receptie
7.5
9.4
8.4
Notele noastre
9.5
Notele utilizatorilor
6 ratings
You have rated this
6 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment