Shook me all night by Escape Room Rocks

Now Reading
Shook me all night by Escape Room Rocks

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Shook me all night este cel de-al treilea escape room pe care l-am jucat in compania celor de la Escape Room Rocks. Ne-a placut foarte mult faptul ca au ales tematici ale camerelor in corelare cu titlul afacerii si impreuna cu povestea fiecareia dintre ele formeaza un ansamblu placut.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Escape Room Rocks este medie ca suprafata, cu mici scaunele pentru echipe insa nu suficient de mare pentru a gazdui simultan trei echipe. Atentie, este la etajul 5 al unei cladiri cu un lift nu foarte spatios deci nu e indicat sa mergeti cu o bicicleta sau alte accesorii mari. La nivel decorativ am apreciat faptul ca exista un fel de logo al camerei pe usile acestora iar logo-ul lor este bine incadrat in aceasta sala de receptie, insa este loc de imbunatatiri. Ca zona se afla pe Bulevardul Dacia 51, foarte aproape de Piata Romana, intr-o zona foarte usor accesibila cu transportul in comun.

Povestea camerei ‘Master of Puppets’: E dimineaţă! Asta e clar după lumina puternică de-afară… Dar unde te afli? Şi în ce zi? Şi-n ce an? Trebuie să fie joi sau vineri. Deşi, la fel de bine poate fi şi marţi. Ooops! Dacă e marţi, e Belgia… ăstaaa… Restart… Dacă e marţi, e concertul ăla programat pentru diseară. La care trebuie să mergi cu perechea ta. Ai biletele luate deja… Chiar, oare pe unde le-oi fi pus? Şi oare pe unde o fi perechea? Ar fi bine să fie cât mai departe. În nici un caz nu trebuie să te vadă în starea asta! Mai ales după dezastrul de azi noapte…

Simţi că-ţi duduie căpăţâna… Să-ţi notezi undeva că whiskey-ul nu trebuie băut direct cu frapiera. Şi în nici un caz după un concurs cu shot-uri de tequila. Sau să fi fost rom?… Cu Cola? Şi cu mai ce? Dar mai ales şi cu mai cine? Chiar… cine este nenea ăsta sau tanti asta care stă agăţată de tine? Şi de ce te simţi aşa legat de ei? Ceee?! A pronunţat cineva cuvântul “LEGAȚI”?!!!

E clar! Trebuie neapărat să ieşi de-aici! Şi asta repede! Caută cheia, vezi pe unde-ai pus nenorocitele alea de bilete, găseşte cheia de la cameră (iar?) şi află dacă nu cumva, azi noapte, ai “lovit” pe cineva, sau chiar mai rău! Nu neapărat în ordinea asta. Go now! Aveti 60 de minute la dispozitie sa va dezmeticiti.

Decor & Atmosfera: Shook me all night este un escape room al carui punct forte nu este decorul. Avem de-a face cu o camera simpla, care nu este in mod special integrata in poveste, s-ar putea lucra putin la partea de design. Muzica din camera este foarte adecvata temei, iar camera ar avea un impact mai mare daca s-ar face cateva imbunatatiri la decor.

Puzzle-uri: La nivel de puzzleuri, Shook me all night este un escape room dedicat incepatorilor, fiind vorba de un joc clasic, fara mecanisme si tehnologie complicata. Aventura porneste in mod neliniar, exista 2 ramuri initiale ale jocului care se unesc apoi intr-un fir liniar al povestii. Nu intalnim elemente care sa implice munca in echipa si nici nu avem un final culminant al escape room-ului.

Game Master: Ne-a placut si faptul ca cei 2 care se ocupa de acest escape room sunt foarte implicati in ceea ce fac. Desi din cate am inteles nu vor continua ei doi cu aceasta afacere, speram ca cine va prelua jocurile va face o treaba cel putin la fel de buna, caci camerele lor au potential. Indiciile se dau corect, instructajul jocului se face corespunzator si sunt foarte deschisi la feedback. De asemenea se straduiesc sa faca niste poze cat mai bune la finalul jocului cu echipa.

Speram sa ii vizitam pentru ultima camera in curand, iar pana atunci le urmarim pagina de Facebook pentru noutati si poze cu jucatorii.

Escape Advisors Shook me all night

Echipa Escape Advisors in vizita la Escape room Rocks

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.7
Game Master
9.0
Puzzle-uri
7.2
Receptie
8.5
7.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment