Sherlock Holmes II by Puzzle Rooms

Now Reading
Sherlock Holmes II by Puzzle Rooms

Sherlock Holmes II este inca un escape room adaptat in varianta pentru copii, asa cum ne-au obisnuit pana acum cei de la Puzzle Rooms. Consideram ca este o idee excelenta ca si cei mici sa poata juca un escape room, nu numai pentru ca e fun, ci si pentru ca stimuleaza diverse tipuri de gandire.

Receptie: Cei de la Puzzle Rooms au o sala de receptie foarte bine amenajata. Exista suficient spatiu pentru mai multe echipe, au mici panouri cu topul echipelor care le-au jucat camerele, si poti de asemenea sa bei o bautura racoritoare sau o cafea contra cost. Accepta plata cu cardul si elibereaza un bon fiscal corespunzator. Ca zona ei se afla in apropiere de parcul Cismigiu iar ca mijloc de transport in comun aveti statia de tramvai Ostasilor.

Povestea camerei ‘Sherlock Holmes’: Lordul Hamilton s-a Escape Advisor Serial Killercasatorit cu o tanara frumoasa, pe nume Theresa Jones, provenita insa dintr-o familie modesta, ceea ce a provocat, printre rudele lordului, anumite nemultumiri legate de statutul ei social. Dar totul a mers bine intre cei doi soti si, multa vreme, s-au bucurat de liniste si bunastare. Pana intr-o zi, cand lordul a murit subit, iar tanara sa sotie a disparut. Tu si echipa ta trebuie sa aflati ce s-a intamplat si cine este vinovatul pentru evenimentele nefericite.

Decor si Atmosfera: Fata de versiunea initiala nu avem diferente foarte mari la nivel de design, insa fiecare dintre acestea reprezinta o imbunatatire. Ne-ar fi placut mai mult sa existe elemente de decor integrate in rezolvarea puzzle-urilor.

Puzzleuri: Asa cum stiam deja din prima varianta a acestui escape room, Sherlock Holmes II este o camera ce necesita de asemenea anumite deductii pentru a descifra misterul final. Pe langa un numar de puzzle-uri clasice si mici parti automatizate, in finalul jocului trebuie puse cap la cap informatiile dezvaluite pe parcurs pentru a putea descifra enigma. Jocul este dedicat echipelor de incepatori si bineinteles exista varianta simplificata si pentru copii.

Game Master: Cei 2 responsabili de la Puzzle rooms sunt foarte preocupati de munca lor. Asta se vede atat din efortul prin care l-au depus in construirea camerelor, cat si in felul in care vorbesc cu clientii lor. Pentru jocul cu copii au chiar si costume de faraon, care fac experienta cu atat mai placuta. Instructajul se face corect, iar indiciile se dau in momentul in care acestea sunt cerute (prin intermediul unui walkie talkie).

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Grigore Cobalcescu, nr 36, București

Telefon: +40755789953

E-mail: office@puzzlerooms.ro

Preturi:

40-60 lei / pers

Website: puzzlerooms.ro

Data joc: 16 Martie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.9
Game Master
9.3
Puzzle-uri
5.6
Receptie
9.0
6.4
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment