Serial Killer by Puzzle Rooms

Now Reading
Serial Killer by Puzzle Rooms

Serial Killer este inca un escape room adaptat in varianta pentru copii, asa cum ne-au obisnuit pana acum cei de la Puzzle Rooms. Consideram ca este o idee excelenta ca si cei mici sa poata juca un escape room, nu numai pentru ca e fun, ci si pentru ca stimuleaza diverse tipuri de gandire.

Receptie: Cei de la Puzzle Rooms au o sala de receptie foarte bine amenajata. Exista suficient spatiu pentru mai multe echipe, au mici panouri cu topul echipelor care le-au jucat camerele, si poti de asemenea sa bei o bautura racoritoare sau o cafea contra cost. Accepta plata cu cardul si elibereaza un bon fiscal corespunzator. Ca zona ei se afla in apropiere de parcul Cismigiu iar ca mijloc de transport in comun aveti statia de tramvai Ostasilor.

Povestea camerei ‘Serial Killer’: Actiunea, din care veti face Escape Advisor Serial Killerparte, este urmatoarea: sunteti pe urmele unui criminal, incercati sa aflati cine este acesta si sa il capturati. Totusi, misteriosul personaj v-a prins la randul lui si aveti 60 de minute la dispozitie pentru a scapa. Jocul este inspirat din romanul politist Central Park, al lui Guillaume Musso.

Decor si Atmosfera: Serial Killer este un escape room relativ simplu la nivel de design. Fata de celelalte camere de la Puzzle Rooms, observam ca nu mai intalnim aceleasi elemente lucrate manual care capteaza atentia. Atmosfera generata este una de suspans dupa descoperirea unor surprize, ba chiar putin horror pe alocuri in functie de evolutia jocului.

Puzzleuri: Camera este dedicata echipelor de incepatori in cazul adultilor si exista desigur si in varianta pentru copii. Jocul nu este in totalitate liniar si putem spune ca exista cate un puzzle pentru fiecare inclusiv in cazul echipelor mai mari. Noi am jucat in 4, toti jucatori experimentati si am avut fiecare cate ceva de facut, drept urmare am reusit sa evadam in numai 21 de minute. Avem de-a face cu un escape room clasic, fara mecanisme sau elemente tehnologizate.

Game Master: Cei 2 responsabili de la Puzzle rooms sunt foarte preocupati de munca lor. Asta se vede atat din efortul prin care l-au depus in construirea camerelor, cat si in felul in care vorbesc cu clientii lor. Pentru jocul cu copii au chiar si costume de faraon, care fac experienta cu atat mai placuta. Instructajul se face corect, iar indiciile se dau in momentul in care acestea sunt cerute (prin intermediul unui walkie talkie).

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Grigore Cobalcescu, nr 36, București

Telefon: +40755789953

E-mail: office@puzzlerooms.ro

Preturi:

40-60 lei / pers

Website: puzzlerooms.ro

Data joc: 16 Martie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.6
Game Master
9.3
Puzzle-uri
4.9
Receptie
9.0
6.1
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment