Secretul lui Da Vinci by Quest Mission

Now Reading
Secretul lui Da Vinci by Quest Mission

Secretul lui Da Vinci este unul dintre escape room-urile detinute de cei de la Quest Mission. Pana acum este cea mai buna experienta la ei.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Quest Mission a fost cu mult imbunatatita fata de primele noastre vizite la ei. Spatiul este destul de mare, suficient pentru camerele pe care le au, corect amenajat pentru a oferi confort jucatorilor si de asemenea va pot oferi ceva de baut la sosire. Sala de receptie si sala de briefing sunt separate, si au adugat ceva decor in ambele.

Povestea camerei ‘Secretul lui Da Vinci’: Tu si echipa ta faceti parte Escape Advisor Secretul lui Da Vincidin Ordinul lui Da Vinci si porniti pe urmele secretului acestuia pentru o viata vesnica. Unii spun ca l-ar fi descoperit si ca ar fi inca printre noi in zilele noastre. Aveti 90 de minute sa mergeti pe urmele lui si sa vedeti daca zvonurile sunt adevarate.

Decor & Atmosfera: Desi actiunea se desfasoara in zilele noastre, decorul camerei este unul de epoca, integrand intr-un mod exceptional stiinta, puzzle-uri inteligente si mecanisme ingenioase. Intalnim multe elemente surpriza care iti captiveaza atentia si te introduc si mai mult in atmosfera camerei. Partea de final a jocului pierde din ingeniozitatea initiala la nivel de design din pacate.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, Secretul lui Da Vinci este un escape room pentru jucatori experimentati. Dupa cum anuntam si in poveste, jocul este de 90 de minute, si se joaca in echipe de minim 4 jucatori. Nu avem niciun lacat in camera, parcurgem puzzle-uri in intregime tehnologizate sau bazate pe principii de mecanica. Diversitatea acestora este destul de mare, iar fiecare puzzle contureaza povestea si adauga un detaliu in plus misiunii voastre. Din pacate complexitatea acestora poate aduce si defecte de functionare pe parcursul jocului care ar putea sa dauneze experientei finale insa au depus mult efort in a corecta posibilele erori. Finalul este unul glorios si momentan unic pe piata din Romania.

Game Master: Spre deosebire de primele jocuri jucate, de aceasta data am avut alti game masteri, mult mai implicati in acest proiect, mult mai prietenosi si pregatiti sa primeasca un feedback referitor la escape room-ul lor. Indiciile au fost date prin intermediul unui Walkie Talkie, doar la solicitarea noastra. Ne-ar placea sa aiba mai multe props-uri pentru pozele de la finalul experientei. Desi am jucat jocul in 4 (toti membrii actuali ai proiectului Escape Advisor), in poza aparem doar 2 caci ceilalti 2 au fost ceva mai grabiti si am uitat sa facem poze imediat dupa.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Piata Amzei 1, București

Telefon: +40720901496

E-mail: epic@questmission.ro

Preturi:

40-60 lei / pers (misiunea de 60 min)
59-69 lei / pers (misiunea de 90 min)
*Pt elevi si studenti pret unic 45 lei / pers Lu-Vi, grupuri de min 4 pers.

Website: www.questmission.ro

Data joc: 13 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.9
Game Master
9.0
Puzzle-uri
8.7
Receptie
8.7
8.5
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment