Secretul lui Bachus by Escape Room in Crama

Now Reading
Secretul lui Bachus by Escape Room in Crama

Secretul lui Bachus este un escape room foarte nou pe piata din Bucuresti. Ne bucuram ca am apucat sa testam camera in formula completa si ne-am distrat de minune la un pahar de vin cu detinatorii conceptului.

Receptie: Receptia este una micuta, fara prea multe elemente de mobilier sau decor. Am apreciat faptul ca am fost intampinati cu un pahar de vin, in concordanta cu tema camerei pe care am jucat-o. Sala de receptie include toate lucrurile ce trebuie afisate de un operator, inclusiv preturile pentru jocuri, ceea ce nu vedem foarte des in Bucuresti, si de asemenea un panou foarte simpatic pentru vouchere.

Povestea Camerei “Secretul lui Bachus”. Secretul lui Bachus este un escape room bazat pe o Escape Advisor Secretul lui Bachuspoveste reala, a unor vremuri nu de mult apuse. In crama lui Bachus nimic nu este ceea ce pare, banii, puterea si interesele ascunse pun bazele unei lumi sordide in care orice intrus este pedepsit drastic. Voi sunteti o echipa de jurnalisti al caror sef a disparut in mod misterios pe proprietatea lui Bachus, in crama de vin a acestuia, dupa ce acesta ar fi vrut sa expuna in presa faptul ca Bachus faceea evaziune fiscala. Actiunea se petrece in anii ’80.

Decor si atmosfera: La nivel de decor al camerei, Secretul lui Bachus este exact ceea ce va asteptati, o crama de vin autentica. Camera se afla la subsolul unei cladirii deci este foarte racoroasa, ceea ce ii da o nota in plus de autenticitate. Aceasta este accentuata si de mirosul din camera care este foarte placut si de faptul ca se evita interactiunea dintre game master si jucatori pe parcursul aventurii, inclusiv in cazul hinturilor (descriem la sectiunea ‘game master’). Am apreciat faptul ca inclusiv partile inaccesibile din joc sunt atent decorate. Cladirea in care se afla jocul a fost de la bun inceput proiectata pentru a fi folosita o parte pentru crama si o parte pentru grajduri de cai. Este excelent reconditionata, deci veti avea parte si de farmecul arhitecturii interbelice nealterate.

Puzzle-uri: Secretul lui Bachus este un escape room universal, in sensul in care este conceput cu o serie de puzzle-uri ce pot fi rezolvate atat de o echipa de incepatori cat si de o echipa de jucatori avansati. Jocul este liniar, decorul include elemente ce au rol in rezolvarea puzzle-urilor si intalnim atat elemente clasice cat si mecanisme speciale. Puzzle-urile sunt foarte bine incadrate in tema, sunt suficient de diverse pentru a satisface multe gusturi si contin elemente pe care nu le veti mai gasi in alte camere din Bucuresti .

Game Master: Pe parcursul experientei noastre i-am avut ca game masteri pe cei doi detinatori ai conceptului. Au fost foarte prietenosi de la inceput pana la sfarsit, ne-au facut instructajul jocului corect si am apucat sa si impartasim diverse pareri despre alte escape room-uri. Pe partea de hint-uri intalnim aici un sistem mai special in care game master-ul nu intervine in timpul jocului pentru a te ajuta. Practic, in interiorul cramei exista sticle de vin ce includ indicii pentru rezolvarea fiecarui puzzle si ramane la decizia echipei utilizarea lor.

Harta

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Informatii utile

Adresa: Strada Gheorghe Manu Nr. 8, București

Telefon: +40720256554

E-mail: escapebachus@gmail.com

Preturi:

40-55 lei / pers

Website: www.escaperoomincrama.ro

Data joc:10 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.5
9.7
Game Master
9.0
9.9
Puzzle-uri
8.0
9.4
Receptie
7.0
9.1
8.3
Notele noastre
9.6
Notele utilizatorilor
8 ratings
You have rated this
8 Comments
Leave a response

Trebuie sa fii logat cu Facebook pentru a lasa un comentariu sau un rating pentru un escape room