Secret Society by The Codex

Now Reading
Secret Society by The Codex

Secret society este prima camera jucata la Codex si a fost o experienta foarte placuta sa evadam si totodata sa ii cunoastem.

Receptie: The Codex se afla in apropiere de Hala Traian si sunt foarte usor de gasit, au si un banner in fata cladirii cu numele lor. Nu avem nicio statie de metrou prin apropiere, insa se poate ajunge aici cu usurinta cu tramvaiul/autobuzul. Ca sala de primire nu avem de-a face cu o camera de receptie standard ci mai degraba un hol decorat, cateva scaune si cateva board games.

Povestea Camerei “Secret Society”. Va treziti intr-o Escape advisior Secret Society escape room Bucurestiincapere necunoscuta dintr-un vechi castel medieval, inconjurati de obiecte misterioase. Usa se inchide cu zgomot in urma voastra. In cautarea unei solutii pentru a scapa, gasiti o scrisoare si aflati ca sunteti in ascunzatoarea unei faimoase societati secrete, iar pentru a evada trebuie sa treceti prin proba de initiere. Pentru a face asta, Marele Preot trebuie trezit la viata si apoi convins ca meritati sa va numarati printre cele mai luminate minti ale secolului. Totul bineinteles, in 60 de minute.

Decor si atmosfera: Partea cea mai captivanta la acest capitol este prezenta Marelui Preot si interactiunea cu el – un element nou in escape room-urile din Bucuresti. Pentru cei mai fricosi dintre voi, nu va faceti griji, nu este un escape room horror, nu este nimic infricosator in camera. Mobilierul este in mare parte asa cum anunta povestea camerei, iti da impresia ca esti cu adevarat in ascunzatoarea unei societati secrete.

Puzzle-uri: Secret Society este un escape room de nivel mediu, dedicat echipelor de 2-6 persoane. Avem de-a face atat cu puzzleuri clasice cat si cateva elemente tehnologizate, destul de bine integrate in decorul si povestea camerei. Jocul este liniar si ne-ar fi placut sa existe mai multa necesitate de teamwork pentru a asigura o mai mare implicare a fiecarui jucator in cazul echipelor mari, pe masura ce evolueaza jocul.

Game Master:   In cazul celor de la Codex, game masterii acestui joc au fost pentru noi chiar detinatorii conceptului – Catrinel si Sergiu. Experienta a fost inedita per total si datorita lor, pentru ca sunt foarte implicati si pasionati de joc si se pricep foarte bine la interactiunea cu jucatorii. Fiind jucatori fanatici si ei, stiu sa evalueze corect necesitatile unei echipe in timpul jocului astfel incat hinturile ajutatoare sa fie plasate corect si la momentul potrivit.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str.Traian nr. 109 Bucuresti

Telefon: +40770863122

E-mail: office@thecodex.ro

Preturi:
40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti reducere 10%

Website: www.thecodex.ro

Data joc: 25 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.9
9.0
Game Master
10
10
Puzzle-uri
6.9
9.5
Receptie
7.5
10
7.9
Notele noastre
9.5
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment