The Secret of Blood by The Cage

Now Reading
The Secret of Blood by The Cage

The Secret of Blood este primul escape room original oferit de cei de la The Cage. Spre deosebire de laboratorul lui Hannibal, acesta reprezinta un concept propriu si am fost incantati sa vedem un inceput asa de promitator in domeniu.

Receptie: Receptia celor de la The Cage este impartita in doua parti: biroul lor care se afla la parterul unei case si un mic spatiu de briefing la subsolul aceleiasi cladiri. Biroul lor este decorat cu chei pentru a il incadra putin in tema, insa pe langa logo-ul lor, nu avem foarte mult decor aici. Spatiul de jos este confortabil, contine si cateva jocuri, iar noi am fost intampinati si cu o bautura racoritoare – speram ca e cazul pentru oricare dintre jucatori. Reclama lor stradala este destul de discreta si nu in mod special observabila.

Povestea camerei ‘The Secret of Blood’:  Actiunea acestui escape Escape Advisor The Secret of Bloodroom se petrece in 1615, in Ungaria, mai exact in palatul Cachtice unde a trait contesa Elizabeth Bathory. Aceasta a fost suspectata de cruzimi inimaginabile si vrajitorie si a fost acuzata de uciderea a mai mult de 600 de virgine, pentru ca era obsedata de propria ei imagine si era invidioasa pe frumusetea tinerelor care serveau la curtea ei. Tu si echipa ta sunteti oamenii de baza ai regelui si aveti ca misiune aflarea adevarului care sta in spatele usilor palatului. Atentie, aveti doar 60 de minute la dispozitie!

Decor si Atmosfera: Partea impresionanta a acestui escape room este decorul. Acesta este atent gandit astfel incat sa ofere o autenticitate cat mai mare camerei. Desi spatiul de desfasurare al jocului nu este foarte mare, se profita la maxim de fiecare particica, iar jocul include cu succes elemente surprinzatoare de design. Inceputul camerei reprezinta o integrare foarte buna in atmosfera, de unde este foarte dificil sa iesi pana la finalul jocului, caci toate elementele necesare camerei sunt perfect mascate/integrate in decor (ferestre, aer conditionat etc).

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, The Secret of Blood reprezinta un escape room dedicat mai degraba echipelor care au jucat deja cateva escape room-uri. Desi nu sunt foarte complexe, puzzle-urile necesita un nivel ridicat de atentie si de capacitate de asociere intre elementele prezente in camera. Camera include elemente tehnologizate imbinate cu indicii ascunse si cateva elemente clasice. Recomandam jocul echipelor mai mari de 3 persoane.

Game Master: In cazul celor de la The Cage am jucat cu game masteri care sunt si detinatorii conceptului. Indiciile au fost date corect, atunci cand le-am cerut, sub forma de indicii audio, insa eficienta lor a fost redusa pentru ca nu am inteles ce spuneau, instructajul a fost facut corect si au cerut si feedback despre camera dupa ce le-am jucat jocul. Pozele pentru experienta nu sunt foarte spectaculoase si nu au foarte multe accesorii pentru asa ceva.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Doctor Niculae D. Staicovici, nr.7, Bucuresti

Telefon: +40756121293

E-mail: thecageroom@gmail.com

Preturi:

35-50 lei / pers (luni-joi)
40-55 lei / pers (vineri-duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi 10:00-22:00

Website: www.thecage.ro

Data joc: 13 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.6
Game Master
8.0
Puzzle-uri
7.0
Receptie
6.0
7.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment