Red Light District by Riddlers Escape Room

Now Reading
Red Light District by Riddlers Escape Room

Red Light District este primul escape room din Bucuresti oferit de cei de la Riddlers Escape Room si unul dintre cele patru care exista momentan in aceeasi locatie. Cei de la Riddlers Escape Room si-au unit fortele cu Escape Bucharest si momentan  camerele lor se afla la aceeasi adresa.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Riddlers escape room este foarte interesanta la nivel vizual caci este decorata pe pereti cu graffiti intr-un mod foarte creativ. Este un spatiu micut, si confortabil, insa poate insuficient pentru posibilitatea a 4 echipe simultan.

Povestea camerei ‘Red Light District’: Sunteti un grup de Escape Advisors Red Light Districtpolitisti corupti si impreuna incercati sa acoperiti urmele unei retele interlope in care sunteti implicati. Va aflati in Red Light District, la usa camerei unei foste “colaboratoare” care si-a luat talpasita, dar a lasat in urma sa dovezi care va incrimineaza pe voi si reteaua mafiota din care faceti parte. La o ora de Red Light District se afla noul sef al politiei care incearca sa infunde aceasta retea si se indreapta spre voi!!! Aveti 60 de minute la dispozitie sa recuperati dovezile si sa iesiți din camera, altfel, cunoscand temperamentul capului de clan, n-o sa va fie bine nici la puscarie…

Decor si Atmosfera: Red Light District este un escape room ce nu ofera foarte mult din punct de vedere al decorului. Avem de-a face cu elemente tipice unei camere de femeie: un pat, un paravan pentru schimbat hainele, o masuta pentru machiaj etc. Atmosfera este mai degraba completata de elementele surpriza din acest escape room decat de obiectele decorative efectiv. Ne-a placut ca exista si elemente amuzante in camera.

Puzzleuri: Ca nivel de dificultate, Red Light District este un escape room potrivit pentru orice fel de echipa si mai degraba adecvat grupurilor de incepatori. Intalnim aici puzzle-uri in mare parte clasice, care implica gasirea unui cod pentru un cifru. Spatiul promite destul de mult si atunci, cumva, mecanismele tehnologizate lipsesc in contextul in care ai mai jucat cateva astfel de escape room-uri in Bucuresti, motiv pentru care recomandam camera mai degraba incepatorilor. Mai putin un puzzle, camera este logica in rezolvarea enigmelor iar jocul se parcurge liniar.

Game Master: Game Master-ul de la Riddlers escape room este foarte implicat in proiectul lor, decorul acestui escape room este chiar de el conceput si realizat. Se straduieste sa destinda echipa inainte de joc si sa transforme discutia in sine intr-o experienta. Instructiunile jocului sunt date corect si nu deranjeaza cu indicii inutile in cazul in care se pierde prea mult timp in rezolvarea unui puzzle.

Harta

Informatii utile

Adresa: Piata C.A. Rosetti, nr.3, București

Telefon: +40741026639

E-mail: contact@riddlers-escaperoom.com

Preturi:

35-50 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4 pers, 25 lei / pers Lu-Joi, 30 lei / pers Vi-Dum

Website: http://riddlers-escaperoom.com

Data joc: Octombrie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.3
Game Master
8.5
Puzzle-uri
4.7
Receptie
7.0
5.6
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment