Puzzling Colors by Captive Escape Room

Now Reading
Puzzling Colors by Captive Escape Room

Puzzling Colors este un escape room de nivel mediu, foarte potrivit pentru cei pasionati de culori, lumini etc. Camera poate fi rezolvata in echipe de doi jucatori sau mai multi.

Receptie: Cei de la Captive Escape Room au o receptie facuta ca la carte. Ei sunt primii care au mini-vestiare in sala de receptie in care sa iti poti depozita lucrurile pe parcursul jocului. Suficient spatiu pentru toate cele trei camere pe care le au, automat de cafea (contra cost) si distribuitor de apa (gratuit), ceaiuri etc. Inca nu au posibilitatea cumpararii unor bauturi racoritoare insa sunt la inceput, au timp sa imbunatateasca partea asta. Ca zona se afla foarte aproape de gura de metrou Stefan Cel Mare. Nu este o zona ultra centrala insa nu este departe de centru si nu este complicat de ajuns acolo nici cu masina nici cu mijloace de transport in comun.

Povestea camerei ‘Puzzling Colors’: Acest escape room nu Escape Advisors Captive are o poveste propriu-zisa. Este vorba de o camera cu patru culori, fiecare dintre ele avand misterul ei. In jurul tau se intampla lucruri pe care nu le poti controla…sau poate ca poti. Sigur exista o logica in dezordinea asta cromatica. Pierduti printre culori si numere, metoda de evadare pare imposibil de gasit, mai ales ca ai doar 60 de minute la dispozitie sa faci asta.

Decor si Atmosfera: Dupa cum anunta si povestea camerei, Puzzling Colors este un escape room impartit in patru zone diferite, fiecare reprezentand o culoare: verde, rosu, alb si negru. Mai exact, toate elementele decorative din fiecare sectiune sunt de culoarea corespunzatoare. Dintr-un anumit punct al jocului, camera include si elemente audio. Designul este unul reusit in special in ceea ce priveste secretele fiecarei culori.

Puzzleuri: Puzzling Colors este un escape room cu tipuri diferite de puzzle-uri. Gasim in interior atat obiecte ascunse, tehnologie, puzzle-uri classice si ca bonus, un secret al fiecarei culori. Nivelul de dificultate este mediu, jocul nu este liniar, si implica pe alocuri munca in echipa. Jocul nu este adecvat echipelor de incepatori si se bazeaza foarte mult pe asocieri la nivel vizual si spirit de observatie.

Game Master: Jucand toate cele trei escape rooms pe care le au cei de la Captive, am petrecut destul de mult timp la ei si am avut ocazia sa interactionam cu toti trei game masterii care lucreaza acolo. Sunt o echipa de tineri, sunt pasionati de joc si sunt foarte prietenosi. Instructiunile pentru joc sunt date corect, la fel si indiciile.

Asteptam feedbackul vostru asupra acestui escape room daca l-ati jucat deja. Speram ca baietii de la Captive ne pregatesc curand aventuri noi. Intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru update-uri si poze cu jucatorii!

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr.38 București

Telefon: +40769638586

E-mail: contact@captive.ro

Preturi:

35-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-65 lei / pers (restul programului)

Website: captive.ro

Data joc: Ianuarie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.0
Game Master
9.5
Puzzle-uri
5.6
Receptie
10
6.3
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment