Now Reading
Prohibition by Codex

Prohibition este un escape room inovator pe piata din Romania, avand posibilitatea de a fi jucat cu un live performance. Ce inseamna asta va explicam ceva mai jos. Notele noastre sunt date pentru varianta de joc cu live performance.

Receptie: The Codex se afla in apropiere de Hala Traian si sunt foarte usor de gasit, au si un banner in fata cladirii cu numele lor. Nu avem nicio statie de metrou prin apropiere, insa se poate ajunge aici cu usurinta cu tramvaiul/autobuzul. Ca sala de primire avem un mic hol la parterul cladirii si o camera ceva mai spatioasa si mai confortabila pentru discutia dupa terminarea jocului.

Povestea din “Prohibition”. Tu si echipa ta va aventurati inapoi in “the Escape Advisors Prohibitionroaring 20s” in capitala mafiei, chiar in banda renumitului Al Capone. Pentru a reusi sa treceti de unul de-al lor insa va trebui sa aratati ca ei, sa va comportati ca ei si sa ganditi ca ei.

Decor si atmosfera: Inca din primele secunde ale jocului, decorul si elementele va vor captiva atentia. Jocul este gandit astfel incat sa va implice in totalitate in povestea camerei. Chiar inainte de a incepe jocul, vi se comunica faptul ca nu exista record pentru acest joc si nu se tine cont de timpul de evadare, tocmai pentru a va convinge sa intrati in poveste. Pe langa acest aspect jocul exista si in varianta cu live performance (interactionati cu un personaj live in timpul jocului) unde intalniti un personaj din povestea camerei care va avea un rol in avansarea voastra in joc.

Puzzle-uri: In Prohibition puzzle-urile nu sunt foarte dificile, insa sunt inedite pentru tema camerei. Acestea sunt integrate perfect in elementele de decor si se potrivesc de minune cu partea de live performace. Jocul este potrivit atat echipelor de incepatori cat si celor de avansati, avand o poveste captivanta, si il recomandam echipelor de 2-4 persoane. Acest escape room imbina atat elemente clasice cat si puzzle-uri tehnologizate.

Game Master:  In cazul celor de la Codex, game masterii acestui joc au fost pentru noi chiar detinatorii conceptului – Kat si Sergiu. Experienta a fost excelenta per total si datorita lor, pentru ca sunt foarte implicati si pasionati de joc si se pricep foarte bine la interactiunea cu jucatorii. Fiind jucatori fanatici si ei, stiu sa evalueze corect necesitatile unei echipe in timpul jocului astfel incat hinturile ajutatoare sa fie plasate corect si la momentul potrivit.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str.Traian nr. 109 Bucuresti

Telefon: +40770863122

E-mail: office@thecodex.ro

Preturi:
45-80 lei / pers
*Pt elevi si studenti reducere 10%

Website: www.thecodex.ro

Data joc: Octombrie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.1
Game Master
10
Puzzle-uri
8.5
Receptie
8.0
9.0
Notele noastre
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment