Prison Cell #37 by Lockedin

Now Reading
Prison Cell #37 by Lockedin

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Prison Cell #37 este un escape room ce intra in categoria celulelor de inchisoare. Noi nu am reusit sa facem acest lucru, insa ne-am luat revansa in urmatoarea lor camera.

Receptie: Receptia celor de la Lockedin este suficient de spatioasa, nu foarte decorata, cu un panou pentru poze, o canapea si masuta. Ne-ar placea sa vedem in curand si niste mici panouri cu topurile evadarilor din fiecare escape room. Ca zona se afla pe Strada Radu Voda 16A, langa Piata Unirii, cu acces usor atat cu masina personala cat si cu mijloace de transport in comun (absolut orice ajunge la Piata Unirii caci escape room-ul se afla la doi pasi).

Povestea Camerei ‘Prison Cell #37’: Tu si echipa ta ati fost condamnati pe nedrept si va aflati intr-o inchisoare de maxima securitate, in celula cu numarul 37. Sansele de evadare sunt foarte mici. Fostul prizonier al celulei pusese la punct in ultimii ani un plan de evadare, insa nu a apucat sa-l foloseasca fiind ucis de unul dintre camarazii sai care voia sa fie transferat in celula lui si deci sa foloseasca el planul de evadare. Norocul a fost de partea voastra si ati nimerit voi aici. Aveti 60 de minute la dispozitie sa deslusiti planul de evadare al prizonierului si sa scapati din celula.

Decor si Atmosfera: Dupa cum am mai spus si in celelalte review-uri pentru celule de inchisoare, tema nu permite foarte multe la capitolul decor. Avem bineinteles aspectul unei celule de inchisoare, cu pat, un dulap, pereti intunecati si scrijeliti, fara alte piese de mobilier suplimentare (ceea ce in acest caz este un lucru bun – ar fi oarecum ridicol sa existe piese de mobilier intr-o celula de inchisoare).

Puzzle-uri: La capitolul puzzle-uri si logica, Prison Cell #37 nu sta foarte bine. Nivelul de dificultate nu este ridicat, insa conexiunea dintre puzzle-uri si logica acestora lasa de dorit. Unul dintre puzzle-urile camerei nu are o logica propriu-zisa, iar altul are o rezolvare destul de complicata care nu permite un ajutor direct din partea Game Masterului printr-un hint. Exista putina interactivitate in celula, sunt si doua puzzle-uri simpatice, care-ti pun la contributie spiritul de obseratie.

Game Master: La cei de la Lockedin am avut ocazia sa interactionam putin cu ambii game masteri ai jocului. Sunt foarte prietenosi si nu au fost foarte suparati primind un feedback nu foarte pozitiv din partea noastra, ba chiar ne-au invitat sa le jucam cel de-al doilea escape room, unde si-au luat revansa. Sunt atenti in timpul jocului si dau indiciile corecte in momentul solicitarii acestora.

De pe pagina lor de Facebook am aflat ca vor deschide in curand un escape room cu tematica Game of Thrones despre care suntem foarte incantati si abia asteptam sa il incercam.

Escape Advisors Prison Cell #37

Echipa Escape Advisors in vizita la Lockedin

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.9
Game Master
8.8
Puzzle-uri
4.9
Receptie
8.8
6.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment