Prison Break by Real Escape Room

Now Reading
Prison Break by Real Escape Room

Prison Break este una dintre cele 4 camere detinute de Real Escape Room in Bucuresti. Acestia reprezinta o franciza a unui business ce s-a dezvoltat deja in 11 tari din lume, printre care ne aflam si noi. Asta inseamna ca acest escape room exista si in alte locuri, nu stim daca in copie exacta sau nu, insa poarta acelasi titlu.

Receptie: Cei de la Real Escape Room se afla in apropiere de Parcul Cismigiu, mai exact pe Strada Ionel Perlea Nr. 19. Avem aici un spatiu de receptie decent, nu foarte decorat si nici foarte imbogatit in ceea ce priveste mobilierul, ideal pentru confortul multiplelor echipe (pornind de la ideea ca pot fi 4 echipe care vor sa joace simultan).

Povestea camerei ‘Prison Break’: Tu si echipa ta ati Escape Advisor Autopsyinfaptuit o crima, iar tribunalul v-a comdamnat la moarte. Mai aveti numai 60 de minute la dispozitie inainte sa fiti executati pe scaunul electric. Ati auzit ca sunteti intr-o inchisoare de maxima securitate de unde multi au incercat deja sa evadeze insa nu au reusit dar au lasat indicii in celula despre cum ati putea scapa. Gardienii ti-au adus ultima masa si au plecat, pentru a te lasa sa iti petreci ultima ora in liniste.

Decor & Atmosfera: Asa cum anunta povestea acestui escape room, incepeti jocul intr-o celula sumbra, fara foarte multa mobilitate in prima parte a jocului. Pentru cei care nu vad foarte bine intr-un mediu obscur, nu va faceti griji, exista in interior resurse ajutatoare. Fiind vorba de o inchisoare, elementele de decor sunt foarte putine la numar, insa atmosfera creata per total este una potrivita unei celule.

Puzzle-uri: Prison Break este un escape room dedicat mai degraba echipelor de incepatori de 2-6 persoane. Avem de-a face cu un concept clasic, o celula fara prea multe elemente de design, un joc liniar si elemente care solicita pe alocuri munca in echipa. Avem atat puzzle-uri care sunt foarte bine integrate in tema camerei cat si puzzle-uri care nu prea isi au locul in acest context.

Game Master: In ceea ce priveste game masterul, jocul a fost atent urmarit. In timpul experientei noastre am apucat sa ii cunoastem pe 2 dintre cei ce se ocupa de aceasta afacere in Romania. Ei au fost foarte interesati de proiectul nostru (Escape Advisor) in special pentru ca se simteau relativ nedreptatiti de un alt portal care se ocupa cu o activitate similara, primind o nota mica fata de alte escape room-uri din Bucuresti.  Le recomandam sa joace cateva dintre jocurile de top de pe site-ul nostru, atat pentru a intelege justificarea noastra (sau a altor critici), cat si pentru a avea un termen de comparatie, ei nejucand alte camere din Bucuresti.

Harta

Informatii utile

Adresa: St. Ionel Perlea Nr. 19, Bucuresti

Telefon: +40772031722

E-mail: office@realescaperoom.ro

Preturi:

40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti 25 Lei / pers grupuri de minim 3 pers.

Website: www.realescaperoom.ro

Data joc: Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.0
Game Master
7.8
Puzzle-uri
6.4
Receptie
8.5
7.1
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment