Prison Break by 60 Minutes

Now Reading
Prison Break by 60 Minutes

Prison Break este un escape room de tip inchisoare, asa cum anunta si titlul, in care se pune foarte mult accent pe munca in echipa. Exista in Bucuresti mai multe escape rooms similare insa acesta intr-adevar este un joc reusit.

Receptie: Cei de la 60 Minutes au o receptie spatioasa, suficienta pentru cele 3 escape rooms pe care le ofera in momentul de fata, cu un perete mare pentru poze, biroul lor, cateva masute si scaune. Nu au un mic panou cu recordurile fiecarei camere si ar fi frumos sa vedem asta pe viitor pentru a stimula competitivitatea.  Ca zona ei se afla nu foarte departe de Piata Romana, intr-o zona accesibila. Adresa este usor de gasit, foarte aproape de parcul Gradina Icoanei.

Povestea camerei ‘Prison Break’: Te trezesti si nu recunosti nimic in jurul tau. Vezi niste paturi suprapuse, o toaleta intr-un colt si gratii. Speri ca visezi insa iti auzi prietenii din alta camera care striga panicati insa nu va amintiti niciunul cum ati ajuns la puscarie. Nu stii unde sunt ceilalti si va trebui sa va reuniti grupul pentru a putea evada. Aveti 60 de minute la dispozitie inainte sa fiti transferati intr-o puscarie de maxima securitate.

Decor si Atmosfera: Prison Break este un escape room Escape Advisors Prison breakautentic in ceea ce priveste design-ul camerei. Arata intr-adevar ca o celula dintr-o inchisoare, are exact numarul de elemente necesare pentru un astfel de loc. Desi nu este vorba de un decor foarte bogat, este un escape room bine realizat, caci mai mult decor ar fi exclus camera din tema. Faptul ca tu si colegii de echipa nu incepeti jocul in acelasi loc adauga o nota de suspans. Dintre escape room-urile din Bucuresti cu actiunea plasata intr-o inchisoare, Prison Break se incadreaza cel mai autentic in tema.

Puzzle-uri: Aceasta inchisoare este in special dedicata celor pasionati de munca in echipa si de lucrul manual. Prison Break nu este un escape room bazat pe deschiderea lacatelor cu cifru, ci mai degraba pe colaborarea intre membrii echipei si combinarea informatiilor partiale pe care le gaseste fiecare. Exista multe puzzle-uri ce implica efectiv lucrul manual, ceea ce da camerei o nota de dinamism foarte captivanta. Nivelul de dificultate este mediu si este genul de escape room ce poate fi jucat de oricine.

Game Master: 60 minutes au un game master corect, implicat in ceea ce face. Indiciile se dau prin walkie talkie si nu deranjeaza in contextul in care nu ai nevoie de asa ceva. Nu am apucat sa stam foarte mult de vorba caci eram destul de grabiti, dar ne luam revansa caci mai avem ce sa jucam la ei si deci ii vom mai vizita. Ne-ar placea sa lucreze mai mult la calitatea pozelor post-joc, caci reprezinta si ele o parte importanta a intregii experiente.

Intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru noutati si poze. Intre timp ei au si schimbat site-ul pe care il aveau intr-o versiune mai buna. Asteptam sa vedem ce ne mai pregatesc!

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 29, Bucuresti

Telefon: +40730605056

E-mail: office@60minutes.ro

Preturi:

45-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4, reducere de 10 lei / pers

Website: 60minutes.ro

Data joc: 16 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.4
Game Master
9.3
Puzzle-uri
8.2
Receptie
8.5
8.5
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment