Possessed by Land Of Mystery

Now Reading
Possessed by Land Of Mystery

Possessed este prima camera a celor de la Land of Mistery si ne-a atras prin povestea inedita care te pregateste pentru o camera horror. Desi camera este listata pe site-ul lor cu un scor de dificultate de 6/10, noi o consideram o camera usoara, destinata incepatorilor.

Receptie: Land of Mistery se afla la mansarda unei vile vechi si este usor de gasit, fiind destul de aproape de Gara de Nord. Fiind restransi de spatiu, receptia oferita nu este foarte mare dar confortabila, avand 2 canapele si puzzleuri pentru cei in asteptare. De asmenea, nu am remarcat decorul in mod special iar usile camerelor nu sunt decorate in vreun fel. Am apreciat faptul ca am fost intampinati cu racoritoare si snacks-uri (speram ca acest lucru se intampla pentru toata lumea, nu doar pentru noi).

Povestea Camerei “Possessed”:  Un titlu de articol pe Escape Advisors Possesedinternet ți-a atras atenția: “O crimă neelucidată este urmată de dispariții inexplicabile”. Acesta descrie cum, după ce o fetiță a fost găsită fără suflare în curtea școlii generale din cartierul tău, ucisă în cel mai sadic mod cu putință, o colegă a acesteia a dispărut fără urmă. La ceva timp după aceste evenimente, nici tatăl fetiței dispărute, cunoscut om de știință și inventator, nu mai este de găsit, iar casa în care aceștia locuiau, pe Intrarea Ștefan Furtună, la nr. 8, este acum părăsită. Provoaca grupul este sa afle misterul acestei case in care ramaneti blocati si trebuie sa evadati. Povestea, desi destul de originala pe piata, are rolul doar de a introducere deoarece puzzleurile si desfasurarea camerei nu au legatura cu misterul crimei sau a disparitiei celor doi.

Decor si atmosfera: Possessed este o camera care incepe cu grupul legat la ochi, pe intuneric. Ne-au placut peretii bine decorati care contribuie la atmosfera horror a povestii. Altfel, decorul este simplu, fiind format in mare parte doar din elemente de mobilier care au rol in rezolvarea puzzlelurilor. Desi toate elementele din camera sunt integrate in poveste, nu putem spune ca s-a acordat o atentie deosebita decorului sau detaliilor. Deoarece camera este relativ mare (ca suprafata) iar decorul format din putine piese, am avut senzatia ca ne aflam intr-o camera goala si ne-a fost foarte simplu sa ne dam seama cam ce trebuie sa facem (din simplul fapt ca nu aveam foarte multe alte optiuni).

Puzzle-uri: Dupa cum am spuns si la inceputul articolului, camera ni s-a parut usoara si destul de scurta – nu are un numar foarte mare de puzzleuri. Puzzlelurile sunt liniare dar ne-a placut faptul ca imbina atat elemente tehnologizate / senzori cat si ceva indemanare / perseverenta. Un lucru inedit este inceputul camerei si modalitatea prin care trebuie aprinsa lumina. La fel, puzzle-ul final necesita munca in echipa si putina creativitate.

Game Master: Game master-ul nostru a fost chiar unul dintre fondatori. Indiciile le primeam pe un ecran, sub forma unor imagini, acestea fiind suficiente pentru a ne ajuta sa mergem mai departe. Dupa ce am jucat Possessed am apucat sa mai stam de vorba cu ei si am apreciat faptul ca au fost foarte deschisi la feedback si la modalitati de imbunatatire.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Stefan Furtuna 8, București

Telefon: +40737221026

E-mail: escape@landofmystery.ro

Preturi:

35-50 lei / pers

Website: www.landofmystery.ro

Data joc: 14 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.1
Game Master
8.0
Puzzle-uri
4.8
Receptie
6.2
5.3
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment