Padurea Fermecata by Escape Room Adventure

Now Reading
Padurea Fermecata by Escape Room Adventure

Padurea Fermecata este a doua camera pe care am vizitat-o la cei de la Escape Room Adventure si reprezintă al doilea episod din viața simpaticului Mr. Somebody.

Receptie: Cei de la Escape Room Adventure sunt poziționați in apropierea parcului Cișmigiu, destul de central. Sala de recepție a fost modificată de la ultima noastră vizita, iar acum este suficient de spațioasă pentru eventualitatea in care se fac rezervări simultane. Are o atmosfera plăcută și acum, pe lângă băuturile răcoritoare pe care le puteți savura, este posibil ca ownerii sa va facă o surpriza și să vă întâmpine și cu prăjiturele (noi am avut parte de brioșe).

Povestea Camerei “Padurea Fermecata”. Fiind al doilea episod din Escape Advisor Padurea Fermecataviața personajului pe care l-ați cunoscut în prima camera, povestea îl regăsește pe Mr. Somebody după ce a ajuns in vremurile pe cand copacii, numiti Ents, puteau sa umble liberi. Acesta a reusit sa o înfurie pe Vrajitoarea cea rea care a taiat copacii și a adus iarna vesnica! Vrajitoarea s-a dovedit a fi prea puternica pentru Mr. Somebody, dar unde’s multi puterea creste și cu ajutorul vostru copacii isi vor recupera Padurea. Aveți doar 60 de minute pana cand iarna va acapara tot tinutul.

Decor si atmosfera: Padurea Fermecata nu este o camera foarte spatioasa, insa creatorii sunt determinati sa ofere o experienta care sa umbreasca acest fapt. Decorul serveste foarte bine povestea, este executat cu multa grija și atenție la detalii și garanteaza senzatia că ai pasit intr-o alta lume. Recunoaștem că noi am stat 5 minute pe jos, doar bucurandu-ne de decor.

Puzzle-uri: Padurea fermecata este o camera cu dificultate medie, dar poate fi jucata cu succes si de incepatori si are suficiente elemente inedite care sa ofere o experienta placuta si avansatilor. Puzzleurile nu sunt foarte numeroase si nici deosebit de complexe, dar numarul de jucatori este recomandat sa fie mai mare de 2 intrucat camera conține multe indicii care pot fi trecute cu vederea cand sunteti putini (noi am reușit evadarea in 2 abia în ultimele secunde). Unul dintre puzzle-uri ar trebui imbunatatit sau modificat, intrucat poate crea cu usurinta confuzie, fiind similar cu un altul.

Game Master: Cei 2 game masteri au fost foarte prietenosi, iar indiciile au fost ajutatoare si au venit doar la solicitarea noastra. Acestia au o pregatire in domeniul filmului iar acest lucru ii ajuta atat in dezvoltarea unei povesti atragatoare cat si in crearea unui decor care sa o sustina. Ambii au fost foarte interesati de feedback dupa ce am reusit sa evadam. Au si jucat si ei cateva camere si ii asteptam pe site sa isi spuna parerea.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Temisana Nr. 40, Bucuresti

Telefon: +40752544681

E-mail: escaperoomadventure@gmail.com

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (restul programului)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic de 30 de lei / pers Lu-Vi

Website: escaperoomadventure.ro

Data joc: 15 martie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.0
Game Master
8.4
Puzzle-uri
7.6
Receptie
8.3
8.3
Notele noastre
Notele utilizatorilor
3 ratings
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment