Cum pot lasa note fara un cont Facebook?

Esti un fanatic, ai experienta si vrei sa lasi note pe site-ul nostru insa nu folosesti Facebook?

Avem o solutie pentru tine. Poti trimite un mail pe adresa contact@escapeadvisor.ro cu numele si prenumele tau si minim 5 escape room-uri pe care le-ai jucat si carora vrei sa le dai note, iar noi iti vom verifica mailul si iti vom trimite un cont si o parola pentru a te autentifica.

Incercam sa evitam aceasta situatie, preferam review-urile lasate in baza unui cont Facebook, dar daca este necesar intelegem si va dam ocazia sa intrati in comunitatea noastra.

Prin trimiterea acestui mail se subintelege faptul ca in cazul in care trebuie sa verificam daca ai jucat un escape room pentru ca notele sunt suspicioase, putem face asta prin intermediul operatorului respectiv si de asemenea iti putem cere o modalitate de a valida ca numele si prenumele trimise sunt cele reale.

Dupa activarea contului ai 7 zile la dispozitie sa lasi ratinguri pentru un minim de 5 camere, in caz contrar contul va fi dezactivat. De asemenea daca notele sunt toate maxime/minime, acestea vor fi scoase din baza noastra de date, iar apoi contul va fi dezactivat permanent.