Now Reading
The lord of the rings by 60 Minutes

The Lord of the Rings – Mines of Moria este al doilea escape room jucat in compania celor de la 60 minutes. Suntem incantati de un al doilea joc captivant care necesita munca in echipa pentru evadare.

Receptie: Cei de la 60 Minutes au o receptie spatioasa, suficienta pentru cele 4 escape room-uri pe care le ofera in momentul de fata, cu un perete mare pentru poze, biroul lor, cateva masute si scaune. Ca zona ei se afla nu foarte departe de Piata Romana, intr-o zona accesibila. Adresa este usor de gasit, foarte aproape de parcul Gradina Icoanei.

Povestea Camerei “Mines of Moria”. Tu si echipa ta sunteti Escape room Bucuresti - Mines of Moriain drum spre Mordor pentru a distruge inelul pretios. Ați ajuns la ușa lui Durin, intrarea în Moria, palatul dwarfilor, săpat adânc în inima muntelui. Deschideți ușa și intrați. Pe jos zac rămășițele dwarfilor. Orcii lui Saruman au ucis tot ce le-a stat în cale. Neobservați trebuie să traversați muntele cât mai repede posibil. Demoni străvechi și orci stăpânesc acum minele din Moria. Temători înaintați spre inima muntelui. Nu mai e cale de întors.

Decor si atmosfera: La nivel de decor, Mines of Moria este un escape room ceva mai special. Fiind intr-o mina, automat decorul nu permite foarte multe obiecte decorative, insa camera nu lasa impresia ca lipseste ceva. Atmosfera este imbunatatita de faptul ca finisajele sunt facute din elemente naturale, si din faptul ca mare parte din puzzle-uri fac parte din decorul camerei. De asemenea, au un sistem de iluminare a camerei cu culori diferite pentru a marca evolutia jocului.

Puzzle-uri: Mines of Moria este un escape room dedicat in special jucatorilor experimentati. Nu avem de-a face cu niciun puzzle clasic, totul este format din mecanisme si tehnologie insa nu vorbim aici de puzzleuri digitale, ci de puzzleuri manuale complexe. Jocul incepe inainte de a intra efectiv in “camera” ceea ce introduce echipa si mai bine in poveste. Un punct important al acestui escape room este faptul ca se bazeaza foarte mult pe munca in echipa. Jocul este dedicat echipelor de 3-6 persoane.

Game Master:   60 minutes au un game master corect, implicat in ceea ce face. Indiciile se dau prin walkie talkie – ceea ce in cazul acestui escape room nu se incadreaza foarte bine in poveste. Fata de prima experienta la ei au imbunatatit cu mult poza de la finalul jocului.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 29, Bucuresti

Telefon: +40730605056

E-mail: office@60minutes.ro

Preturi:

45-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4, reducere de 10 lei / pers

Website: 60minutes.ro

Data joc: 16 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.1
9.4
Game Master
9.3
9.0
Puzzle-uri
9.5
8.9
Receptie
8.5
9.1
9.2
Notele noastre
9.1
Notele utilizatorilor
11 ratings
You have rated this
12 Comments
Leave a response
 • March 27, 2017 at 16:24
  Decor si Atmosfera9.7
  Game Master9.9
  Puzzle-uri10
  Receptie9.9

  Decorul este unul natural si amplifica autenticitatea camerei si prin miros, puzzle-urile sunt unice si gandite special pentru aceasta camera, nu s-ar potrivi in alt gen de escape room, iar receptia este spatioasa si nu este in fata biroului staff-ului, asta te face sa nu te simti supravegheat tot timpul pe care il petreci acolo. Baietii de acolo sunt de treaba si mereu am plecat razand de la ei. 🙂

 • March 27, 2017 at 19:13
  Decor si Atmosfera9.4
  Game Master9.4
  Puzzle-uri9.2
  Receptie9

  Cea mai noua camera de la 60′ a fost foarte interesanta! Cei de acolo au reusit sa amenajeze spatiul foarte inteligent! Jocul te tine in priza si reuseste sa te faca sa lucrezi cu coechipierii, atmosfera este întreținută prin efecte bine gândite!

 • April 3, 2017 at 12:09
  Decor si Atmosfera10
  Game Master9
  Puzzle-uri10
  Receptie9.5

  O adevarata surpriza!

  O camera care te pune la incercare si in care jocul in echipa este esential.

  Recomand haine lejere pentru aceasta camera, you’re gonna sweat a little bit 🙂

 • May 1, 2017 at 16:40
  Decor si Atmosfera9.8
  Game Master9.6
  Puzzle-uri9.7
  Receptie9.5

  Una din camerele mele favorite, super decor, super puzzles si atomosfera si un mare mare plus pentru props-urile de photo de la final

 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:30
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri9
  Receptie10

  puzzle-ul final m-a pierdut 🙂

 • June 5, 2017 at 21:02
  Decor si Atmosfera10
  Game Master9.8
  Puzzle-uri9.8
  Receptie9.8

  Unul din escape-urile mele preferate! Puzzle-uri unice, atmosfera foarte fain creata, mult lucru in echipa. In afara de un mic glitch la puzzle-ul final, totul a fost genial.

 • August 6, 2017 at 16:53
  Decor si Atmosfera9.5
  Game Master9.5
  Puzzle-uri10
  Receptie9

  o camera cu multe momente neasteptate si amuzante; recomandam a fi jucata in max 4 pers;

 • August 23, 2017 at 10:34
  Decor si Atmosfera9
  Game Master9
  Puzzle-uri3
  Receptie8.5

  Este o camera interesanta si foarte bine construita. Se vede ca a fost depus un efort deosebit mai ales asupra mecanismelor care au functionat perfect. Este destul de inovativa din punct de vedere al dinamicii jocului dar si a modului de progresare de la o etapa la alta. Este diferita si se bazeaza pe jocul in echipa. Are cateva surprize si impresioneaza prin implementare care este compatibila cu tematica. Povestea nu este transpusa bine in camera dar nu afecteaza jocul.

  Cu toate acestea, nu are niciun puzzle care necesita gandire. Vorbesc serios, totul este direct si simplu. Implica indemanare, dar nu ceva mai deosebit decat la alte camere. Este distractiv la inceput dar devine plictisitor spre final. Am iesit din camera prafuiti si transpirati (nu dau spoiler de ce) dar deloc satisfacuti. Nu recomand camera, iar nota de aici este nejustificat de mare. Poate pentru copii este distractiva dar atat.

  Cum este camera asta mai bine cotata decat Bunker, Judge, Electric Chair, Bonnie and Clyde sau Da Vinci by RoomMania nu imi dau seama. Cel mai ciudat este ca apare la categoria avansati.
  “Mines of Moria este un escape room dedicat in special jucatorilor experimentati.”
  Cum?

  • August 29, 2017 at 15:26
   Decor si Atmosfera10
   Game Master10
   Puzzle-uri10
   Receptie10

   Multumim pentru aprecierea functionarii impecabile a mecanismelor si a dinamicii jocului.
   In ceea ce priveste genul si complexitatea puzzleurilor, ne-am dorit o camera cu multe puzzleuri nu foarte grele si distractive. Si asta am obtinut. Nu avem puzzleuri unde trebuie sa-ti storci creierii pentru a rezolva o ghicitoare din care afli o parte a unui cod. Dar avem puzzleuri unde este nevoie de lucru in echipa, avem puzzleuri unde este nevoie de logica, avem puzzleuri unde este nevoie de indemanare si coordonare.
   Ne pare rau ca nu am reusit sa-ti oferim satisfactie prin acest gen de joculete.
   Privitor la comparatia cu alte camere, nu putem comenta asupra preferintelor tale, dar iti putem spune ca sunt foarte multe persoane ce apreciaza mai mult genul de puzzleuri din LOTR decat puzzleurile gen ghicitoare.

   Dan – owner @ 60 Minutes Escape Room

 • August 26, 2017 at 20:13
  Decor si Atmosfera6
  Game Master3
  Puzzle-uri7.5
  Receptie5

  Camera cred ca a fost foarte interesanta cand au deschis, insa acum este uzata si am descoperit ca o parte din jocuri nu mai merg (nu ne au mers senzorii la 2 jocuri). Mai mult, game masterii au fost nepoliticosi si indiciile date nu aveau legatura unde eram noi in joc (nu stiau la ce etapa in joc eram).

  • August 29, 2017 at 17:20

   Ne pare rau ca nu am reusit sa-ti oferim o experienta frumoasa. Am verificat jocurile cu presupuse probleme electronice si totul functioneaza perfect. Din pacate noul nostru game master nu a reusit sa ofere asistenta necesara in momentele cheie ale jocului.
   Inca o data ne cerem scuze pentru experienta mai putin placuta si te asiguram ca vom depune toate eforturile necesare pentru a nu mai intampina astfel de situatii.

   Dan – owner @ 60 Minutes Escape Room

 • January 13, 2018 at 18:20
  Decor si Atmosfera10
  Game Master9.5
  Puzzle-uri10
  Receptie9.5

  O experiență foarte frumoasă.

You must log in to post a comment