Misiune Imposibila by Quest Mission

Now Reading
Misiune Imposibila by Quest Mission

MI Agent dublu este unul dintre cele 3 escape room-uri detinute de cei de la Quest Mission in Bucuresti. Noi am jucat doar doua dintre ele deocamdata, insa ii vom vizita curand si pentru al treilea.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Quest Mission este destul de goluta. Spatiul este destul de mare, ar putea face destul de multe lucruri cu el, insa in afara catorva decoratiuni de pe pereti si de biroul game masterului, nu observam mare lucru in aceasta camera. Am apreciat totusi faptul ca au formulare de participare la joc, ceea ce era un lucru nou la momentul respectiv, insa nu ni s-a parut foarte interesant ca ne-a fost solicitata plata in avans. Ca zona se afla chiar la coltul dintre Strada Piata Amzei cu Calea Victoriei, intr-o zona ultracentrala. Va recomandam sa mergeti insa cu transportul in comun caci gasirea unui loc de parcare in apropiere este cam dificila.

Povestea camerei ‘MI Agent dublu’: Cineva a furat lista cu Escape Advisor MI Agent Dubluagentii secreti si vrea sa o vanda. Tu (agentul 009) si echipa ta trebuie sa gasiti lista in casa conspirativa si sa aflati cine este agentul dublu. Aveti insa numai 60 de minute la dispozitie sa opriti tradarea. Daca insa in cele 60 de minute sunteti prinsi sau omorati, agentia va nega orice implicare in actiunile voastre.

Decor & Atmosfera: MI Agent dublu este un escape room micut, nu foarte bogat in ceea ce priveste elementele de decor. Este de apreciat insa faptul ca designul camerei are un rol important in rezolvarea puzzleurilor. De asemenea, aspectul camerei este unul corespunzator temei acesteia si nu include obiecte care sa te scoata din poveste.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, MI Agent dublu este un escape room potrivit pentru incepatori. Exista elemente surpriza si suspans, exista cateva tipuri diferite de puzzleuri si nu include mecanisme tehnologizate. Camera pune accent pe spiritul de observatie si imbina eficient rezolvarea puzzleurilor cu elementele de decor.

Game Master: Game masterul celor de la Quest mission este foarte formal, poate putin prea formal insa isi face treaba in mare parte corect. In cazul jocului nostru a uitat un mic detaliu in pregatirea jocului insa indiciile au fost date corect pe parcursul jocului si ne-a lasat si ceva timp in plus pentru a completa cu succes jocul CSI Bucuresti caci a fost o adevarata provocare pentru noi. Ne-ar placea daca ar lucra putin mai mult la calitatea pozelor cu echipele care au jucat.

Speram sa ii vizitam pentru noua camera in curand, iar pana atunci le urmarim pagina de Facebook pentru noutati si poze cu jucatorii.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Piata Amzei 1, București

Telefon: +40720901496

E-mail: epic@questmission.ro

Preturi:

40-60 lei / pers (misiunea de 60 min)
59-69 lei / pers (misiunea de 90 min)
*Pt elevi si studenti pret unic 30 lei / pers Lu-Vi, grupuri de min 3 pers.

Website: www.questmission.ro

Data joc: Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.6
Game Master
9.0
Puzzle-uri
4.5
Receptie
8.7
5.5
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment