Maze by The Escape Room

Now Reading
Maze by The Escape Room

Maze este a treia camera pe care am jucat-o la cei de la The Escape Room. Am avut ocazia sa-l cunoastem pe unul dintre detinatorii escape roomu-lui care a fost foarte receptiv la feedback-ul primit. Asteptam parerile voastre ca sa vedem daca au adaugat sugestiile noastre.

Receptie: Locatia este usor de gasit, fiind foarte aproape de Piata Romana. Cladirea in sine are un logo la intrare, fiind usor de indentificat.  Intrarea este formata dintr-un hol si o sala de asteptare. Acolo am gasit un Playstation si mai multe puzzle-uri pentru incalzirea echipelor care asteapta, desi decorul nu se evidentia prin ceva in mod special (in afara unor stickere pe pereti)

Povestea camerei: Tu si prietenii tai primiti o invitatie de la Escape Advisor Houdiniun necunoscut la o petrecere. Nu stiti de ce vi s-a trimis aceasta invitatie insa o acceptati si mergeti spre casa lui Adam – expeditorul. Dupa ce intrati, usa se tranteste in urma ta si se incuie. Aveti 60 de minute la dispozitie sa evadati.

Decor & Atmosfera: Spatiul in care se desfasoara Maze nu este foarte mare, este structurat mai degraba pe doua holuri pentru a induce ideea de labirint. Decorul este destul de minimalist, nu avem foarte multe elemente prezente in camera, iar cele care sunt nu sunt in mod special corelate cu povestea camerei. Multe dintre elementele de decor joaca un rol in rezolvarea puzzle-urilor.

Puzzle-uri: Camera este liniara, putand fi jucata usor in 3 persoane. Desi operatorul o incadreaza la nivel “mediu”, noi o consideram o camera usoara, dedicata incepatorilor. Am gasit aici si puzzle-uri tehnologizate, unul avand chiar o idee interesanta pentru jucatori neexperimentati. Se incearca o tentativa de munca in echipa, exista un punct al jocului in care 3 persoane trebuie sa faca ceva simultan, insa nu reprezinta cu adevarat o provocare sau un punct forte al acestul escape room.

Game Master: Game-masterul a fost si unul dintre detinatorii escape room-ului si ne-a ajutat cu indicii cand am avut nevoie. Aceasta au fost date la timp, sub forma unor poze explicative, si ne-au ajutat sa rezolvam puzzle-urile. Am apreciat faptul ca am putut sa discutam deschis despre feedback insa ii recomandam sa joace cateva dintre jocurile de top pentru a putea evalua mai bine conceptul si a putea dezvolta experiente inedite.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Constantin Daniel 21, București

Telefon: +40770679887

E-mail: info@theescaperoom.ro

Preturi:

40 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:30)
50 lei / pers (restul programului)
*Reduceri de 10 lei / pers pentru elevi si studenti

Website: http://theescaperoom.ro

Data joc: Decembrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.1
Game Master
8.4
Puzzle-uri
3.1
Receptie
6.8
4.5
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment