Mayan Maze by Bolthaus

Now Reading
Mayan Maze by Bolthaus

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Mayan Maze este unul dintre cele doua escape room-uri din Bucuresti ale celor de la Bolthaus. Nu suntem siguri daca vor continua sa existe pe piata escape room-urilor in urma conversatiei avute cu ei atunci cand am jucat primul joc insa pentru orice eventualitate vom posta review-ul si il vom muta apoi in categoria de camere inchise daca o sa fie cazul.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Bolthaus este foarte minimalist decorata, consta intr-o camera spatioasa cu o canapea si masuta, biroul lor, si ceva decor pe perete facut pentru pozele cu echipele ce au jucat. Ca zona se afla pe Calea Calarasi 300, in apropiere de Metrou Piata Muncii, intr-un apartament al unui imobil clasic. Nu exista posibilitatea de a bea ceva la receptie sau alte facilitati de relaxare inainte sau dupa jucarea escape room-urilor.

Povestea camerei ‘Mayan Maze’Tu si echipa ta va aflati in mijlocul junglei necrutatoare din America de sud. Caldura este insuportabila iar fiecare tufis care te inconjoara poate ascunde musafiri nepoftiti si foarte infometati. Aerul umed iti ingreuneaza respiratia iar fiecare pas pe care il faci pare sa fie din ce in ce mai instabil. Scopul tau? Sa afli secretul etern al civilizatiei disparutepe veci – maiasii. Ce s-a intamplat cu acest popor extrem de avansat pentru vremurile sale? Ce ar fi putut sterge de pe fata pamantului aproape toate ramasitele acestei civilizatii? Oare cei care au prevazut sfarsitul lumii au disparut pentru ca stiau prea multe? Vei ramane pierdut printre vegetatia abundenta, asteptand sa fi mancat de catre fiarele junglei, sau vei reusi sa iesi din labirintul junglei in 60 de minute?

Decor & Atmosfera: La capitolul design interior nu avem foarte multe de spus despre acest escape room. Partea creativa lasa de dorit si exista multe posibilitati de imbunatatire. Decorul este foarte minimalist pentru o tematica asa de promitatoare insa apreciem faptul ca exista tentative de a include decorul in rezolvarea puzzle-urilor.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, Mayan Maze este un escape room dedicat incepatorilor. Puzzle-urile nu sunt foarte complicate, jocul este liniar insa ordinea puzzle-urilor nu este foarte intuitiva. Au un puzzle care surprinde in mod placut  insa restul enigmelor nici nu te angreneaza in poveste nici nu iti stimuleaza interesul pentru continuarea jocului.

Game Master: Game Master-ul de la Bolthaus este corect in ceea ce priveste desfasurarea jocului insa nu este prea interesat de discutii referitoare la escape rooms in general. Efortul depus in construirea unor accesorii pentru pozele de la finalul jocului (pe care le posteaza pe pagina lor de Facebook) este minim iar impresia pe care o lasa in urma conversatiei nu este una foarte pozitiva in ceea ce priveste dezvoltarea conceptului de escape rooms in Romania.

Escape Advisors Mayan Maze

Echipa Escape Advisors in vizita la Bolthaus

 

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
5.7
Game Master
5.7
Puzzle-uri
5.3
Receptie
6.4
5.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment