Madhouse by The Void

Now Reading
Madhouse by The Void

Madhouse, este primul escape room deschis de cei de la The Void. Inceputul lor este promitator, asteptam cu nerabdare sa jucam un nou escape room la ei, pentru a vedea cum au imbunatatit experienta de joc.

Receptie: Cei de la The Void sunt localizati central, intre Piata Romana si Universitate. Receptia se afla la ultimul etaj al unei case vechi cu 3 etaje, este spatioasa si exista si o mica terasa care daca va fi amenajata va fi un atu pe timp de vara. Drumul catre sala de receptie este marcat cu diverse indicii macabre, care dau o nota in plus atmosferei per ansamblu. In sala de receptie nu avem foarte mult decor legat de povestea camerei, avem doua canapele, masuta, biroul lor si ecranul pe care se vizioneaza povestea camerei.

Povestea camerei ‘Madhouse’: David este propriul sau prizonier. In copilarie, la varsta de numai 7 ani, David a suferit o trauma, parintii sai decedand intr-un Escape Advisor Madhouseaccident. Cu trecerea timpului, efectele pe care accidentul le-a avut asupra starii lui psihice s-au intensificat, David devenind, cu timpul, retras social si incapabil sa simta emotii. Hotarat sa se vindece, el a decis sa se interneze intr-un spital de psihiatrie. Se pare ca asta nu l-a ajutat prea mult, situatia lui psihica neimbunatatindu-se semnificativ. Acum, ca-i stii povestea, vrei sa-l ajuti?

Decor si Atmosfera: Cei de la The Void reusesc sa faca o atmosfera destul de autentica prin mobilierul si elementele de decor folosite,  care se potrivesc cu tema aleasa. De asemnea o parte din obiecte nu au rolul doar de a crea o atmosfera cat mai autentica dar au rol si in rezolvarea puzzle-urilor.

Puzzle-uri: Madhouse are o varietate apreciabila de tipuri de puzzle-uri. Acestea nu sunt foarte complexe insa sunt foarte variate si poti gasi cu usurinta cate un puzzle pe placul fiecaruia. De asemenea, o buna parte din puzzle-uri necesita lucrul in echipa, o parte din ele fiind tehnologizate fara sa afecteze autenticitatea camerei. Exista si elemente surpriza, insa nu toate puzzle-urile se incadreaza in povestea camerei.

Game Master: Sistemul de indicii este destul de eficient, in prezent acestea sunt primite la cerere prin afisarea lor pe un ecran din camera. Povestea din Madhouse este prezentata prin intermediul unui video cu benzi desenate. Am apreciat acest lucru deoarece cu ajutorul imaginilor este mai usor sa intri in atmosfera camerei. Videoclipul este realizat chiar in sediul celor de la the Void, iar ca personaje putem identifica game masterii. Game master-ul a fost atent si implicat pe tot parcursul jocului, fara sa intervina in derularea jocului.

Harta

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Informatii utile

Adresa: Strada Pitar Mos Nr. 21, București

Telefon: +40741372273

E-mail: info@thevoid.ro

Preturi:

35-50 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
45-60 lei / pers (restul programului)
*reducere de 20% pentru elevi si studenti
**plata se poate face doar cash.

Website: thevoid.ro

Data joc: 12 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.7
Game Master
8.5
Puzzle-uri
6.9
Receptie
5.7
7.0
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

Trebuie sa fii logat cu Facebook pentru a lasa un comentariu sau un rating pentru un escape room