Legacy by Mystery Rooms Escape

Now Reading
Legacy by Mystery Rooms Escape

Legacy este unul dintre primele escape room-uri jucate in “cariera” noastra. Mentionam ca regulile celor de la Mystery Rooms Escape sunt diferite fata de ceilalti operatori de pe piata, jocul poate fi jucat atat cu indicii – la un pret fix / joc, cat si fara, costul fiind flexibil in functie de durata de timp necesara pentru a evada.

Receptie: Cei de la Mystery Rooms Escape se afla foarte aproape de Parcul Cismigiu. Acest operator este unul dintre primii existenti pe piata din Bucuresti si detin momentan 6 camere diferite pentru un total de 47 de jucatori simultani. Nu ne este foarte clar unde anume ar incapea in receptia lor acest numar de jucatori si consideram ca sala lor de intampinare ar putea fi imbogatita cu cateva elemente de decor.

Povestea camerei: Tu si echipa ta sunteti mostenitorii unei Escape Advisor Legacyaveri nepretuite, insa pentru a intra in posesia ei va trebui sa va puneti mintile la contributie si sa rezolvati toate misterele. Atentie, aveti 60 de minute la dispozitie (in varianta cu indicii suplimentare) sau maxim 90 de minute (fara indicii suplimentare).

Decor si Atmosfera: Intrati intr-o camera cu mobilier vechi, de epoca, exact asa cum v-ati imagina-o in cadrul unui roman scris de Agatha Christie. Este vorba de camera bunicutei care v-a lasat mostenirea, unde desigur avem multe locuri cu potential de indicii ascunse. Decorul este deci destul de previzibil, si nu am observat un efort depus in a ii da camerei o nota de originalitate, sau un plus de elemente surpriza.

Puzzle-uri: Legacy este un escape room dedicat in special echipelor de incepatori. Avem aici un joc liniar, fara puzzle-uri complexe, in mare parte intalnim doar elemente clasice, fara mecanisme tehnologizate, fara elemente surpriza. Pentru o experienta cat mai placuta, recomandam acest escape room echipelor de 2-3 persoane, deoarece nu intalnim aici probe ce solicita munca in echipa.

Game Master: La cei de la Mystery Rooms Escape am jucat pana acum de doua ori cu game masteri diferiti. Hinturile au fost acordate corect si ne-au ajutat in punctele in care eram blocati.  Discursul game masterului in afara instructajului a fost destul de limitat fara alte conversatii despre subiect.

Apreciem de asemenea faptul ca pe pagina lor de Facebook, pe langa pozele cu jucatorii care le-au trecut pragul, au avut si o serie de “enigme ale zilei”, educand cumva spiritul de comunitate in randul celor care sunt pasionati de subiect. Pana la urma si noi incercam sa facem asta cu site-ul Escape Advisor si ne place sa vedem si alte tentative in acest sens.

Harta

Informatii utile

Adresa: Bulevardul Schitu Magureanu nr. 45, București

Telefon: +40726978379

E-mail: mystery@roomsescape.ro

Preturi:

40-60 lei / pers (cu indicii)
0.75 lei / min (fara indicii, oricate persoane)

Website: www.roomsescape.ro

Data joc: Iunie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.6
Game Master
6.5
Puzzle-uri
3.0
Receptie
6.7
4.6
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment