Lansare escapeadvisor.ro

Now Reading
Lansare escapeadvisor.ro

Desi am intarziat putin cu lansarea site-ului Escape Advisor, nu am renuntat in niciun fel la idee.

Doar ca vrem sa ne asiguram ca oferim intr-adevar ceva calitativ pentru escape rooms in Romania. Site-ul este in lucru, include deja cateva o parte dintre review-urile facute pentru escape rooms din Bucuresti si in curand va oferi si posibilitatea de review din partea publicului. Astfel fiecare utilizator al site-ului va putea da o nota si un comentariu fiecarei camere, si se va face o medie intre toate parerile pentru fiecare escape room.

Vrem ca site-ul nostru sa fie cat mai obiectiv si corect, iar in cazul in care parerea noastra a fost prea subiectiva pentru un escape room, odata ce facem media cu parerile voastre eliminam eroarea. Nu vrem sa complicam lucrurile cu un cont propriu pe site-ul escape advisor, ci incercam sa lucram cu posibilitatea de a face asta prin contul de Facebook astfel incat sa fie mai usor pentru toti. Din pacate aceste teste iau timp, iar pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta atunci cand lucrati cu site-ul Escape Advisor, preferam sa mai asteptam pana cand algoritmii au fost testati si functioneaza corect.

Programam asadar lansarea oficiala a site-ului pe 1 Februarie 2016, cu un numar limitat de escape rooms pe site din Bucuresti, insa ele se vor adauga treptat in functie de ce anume am jucat si ce nu. Momentan site-ul va include strict partea de review-uri pentru escape rooms facuta de noi, urmand ca indata ce este gata, sa adaugam si modului de review-uri facute de public pentru fiecare camera in parte. Intre timp, va invitam sa ne urmariti pe pagina oficiala de Facebook Escape Advisor, unde vom posta toate noutatile legate de escape rooms si de site-ul nostru.

Va multumim si speram ca va place ceea ce avem de oferit.

Daca aveti sugestii sau observatii referitoare la site-ul escape advisor, va rugam sa ne scrieti pe pagina de facebook sau utilizand formularul de contact.

 

Comments
Leave a response

You must log in to post a comment