Langdon’s Challenge by Captive Escape Room

Now Reading
Langdon’s Challenge by Captive Escape Room

Langdon’s Challenge este cel mai usor escape room oferit de Captive. Este de asemenea un escape room clasic, cu poveste, si este mai atragator ca aspect decat celelalte doua.

Receptie: Cei de la Captive Escape Room au o receptie facuta ca la carte. Ei sunt primii care au mini-vestiare in sala de receptie in care sa iti poti depozita lucrurile pe parcursul jocului. Suficient spatiu pentru toate cele trei camere pe care le au, automat de cafea (contra cost) si distribuitor de apa (gratuit), ceaiuri etc. Inca nu au posibilitatea cumpararii unor bauturi racoritoare insa sunt la inceput, au timp sa imbunatateasca partea asta. Ca zona se afla foarte aproape de gura de metrou Stefan Cel Mare. Nu este o zona ultra centrala insa nu este departe de centru si nu este complicat de ajuns acolo nici cu masina nici cu mijloace de transport in comun.

Escape Advisors Langdon's Challenge

Povestea camerei ‘Langdon’s Challenge’: Profesorul Robert Langdon, fascinat de lectiile de viata ale prietenului sau varstnic – un mare mason de gradul 32, primeste de la acesta o provocare. Afla ca in biroul masonului se afla ascuns un ultim secret si pentru a-l descoperi are la dispozitie doar 60 de minute. Practic tu si echipa ta intrati in pielea personajului Robert Langdon.

Decor si Atmosfera: Desi Langdon’s Challenge are mult de aratat, la o prima privire decorul nu pare sa promita foarte mult. Escape room-ul este foarte spatios si nu are foarte multe piese de mobilier. Designul camerei este in stransa legatura cu rezolvarea enigmelor acesteia, .

Puzzleuri: Jocul este liniar de aceasta data, iar nivelul de dificultate este mai scazut fata de Puzzling Colors. Camera imbina armonios tehnologie si lacate clasice si contine probe de indemanare destul de antrenante. Este genul de escape room a carui poveste te prinde inca de la primul puzzle si te tine in priza pana la ultimul. Langdon’s Challenge este un escape room distractiv care include si elemente surpriza.

Game Master: Jucand toate cele trei escape rooms pe care le au cei de la Captive, am petrecut destul de mult timp la ei si am avut ocazia sa interactionam cu toti trei game masterii care lucreaza acolo. Sunt o echipa de tineri, sunt pasionati de joc si sunt foarte prietenosi. Instructiunile pentru joc sunt date corect, la fel si indiciile.

Asteptam feedbackul vostru asupra acestui escape room daca l-ati jucat deja. Speram ca baietii de la Captive ne pregatesc curand aventuri noi. Intre timp, ii urmarim pe pagina lor de Facebook ca sa fim la curent cu ultimele noutati si sa vedem ce echipe au mai jucat escape room-urile lor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr.38 București

Telefon: +40769638586

E-mail: contact@captive.ro

Preturi:

35-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-65 lei / pers (restul programului)

Website: captive.ro

Data joc: Ianuarie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.6
Game Master
9.6
Puzzle-uri
7.0
Receptie
10
7.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment