Kudra’s Dream by Real Room Escape

Now Reading
Kudra’s Dream by Real Room Escape

Kudra’s Dream este una dintre cele mai vechi Escape Room-uri din Bucuresti care inca mai sunt deschise. De cand am jucat noi, au introdus un mod nou de joc, prin care in functie de numarul de participanti, puteti juca in formula “single room” (pentru 2-3) sau “double room” (pentru 4-6).

Receptie: Cei de la Real Room Escape se afla foarte aproape de Piata Amzei, intr-o zona accesibila tuturor mijloacelor de transport in comun. Camera este situata intr-o vila veche unde tavanul si usile inalte impreuna cu mobilierul adecvat creeaza o atmsofera placuta de epoca. Alaturi de un spatiu foarte placut ca aspect, puteti servi si o bautura racoritoare.

Povestea camerei: Totul se petrece in LockEscape Advisor Kudra's Dreamworth Mansion, un loc plin de mistere teribile si secrete intunecate. In anul 1856, Doamna casei este otravita in timpul uneia dintre petrecerile ei regulate. Toata lumea da vina pe Kudra, servitoarea ei cea mai loiala. In consecinta, o inchid in camera ceaiului inainte de verdictul final. Cu toate acestea, ea crede ca este nevinovata. In consecinta ea trebuie sa evadeze cat mai repede si sa afle cine este cu adevarat asasinul!

Decor si Atmosfera: De cum am intrat in camera, am observat decorul care ne duce instant in epoca din poveste. Desi camera nu este foarte bine luminata (ceea ce poate deveni obositor dupa primele 30 de minute), reusesti sa deslusesti elementele ce sunt necesare in rezolvarea puzzle-urilor. Faptul ca sunt multe obiecte, ce-i drept corect incadrate in povestea camerei, insa care au rol pur decorativ si ascund printre ele elemente utile, augmenteaza starea de oboseala pe masura ce echipa avanseaza in joc.

Puzzle-uri: Camera este una liniara, iar ca nivel de dificultate, noi o consideram potrivita pentru incepatori. Puzzle-urile nu sunt in mod special variate si le putem incadra in doua categorii: unele care necesita atentie la detaliu sau la poveste iar altele care neceista logica. Nu am gasit elemente tehnologizate in camera, pe tot parcursul jocului avand nevoie doar de cifruri si chei. Un lucru de mentionat este ca unul dintre puzzle-uri putea fi interpretat in mai multe moduri, ceea ce conducea la solutia gresita. Binteinteles, aceasta este doar opinia noastra, alte echipe putand gasi solutia corecta din prima incercare.

Game Master: Game masterii au fost atenti pe tot parcursul jocului si ne-au dat indicii prin walkie-talkie. Indiciile au fost primite in functie de etapa la care eram in rezolvarea unui puzzle, asa ca de multe ori trebuia sa explicam exact in ce punct am ajuns. Aceasta modalitate poate avea avantaje si dezavantaje, in functie de echipa dar o consideram in special de folos pentru echipele incepatoare. Am apreciat facptul ca la final am putut vorbi deschis despre camera cu organizatorii.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Banului Nr. 3, București

Telefon: +40720349096

E-mail: keeper@realroomescape.com

Preturi:

135 lei / camera
*105 lei / camera pt elevi si studenti

Website: realroomescape.com

Data joc: August 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.2
Game Master
8.4
Puzzle-uri
5.7
Receptie
7.8
6.6
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment