The Judge by 911 Escape

Now Reading
The Judge by 911 Escape

The Judge este prima camera jucata la 911 Escape si a fost o experienta foarte placuta sa evadam si totodata sa il cunoastem pe omul din spatele conceptului care ne-a fost si game master.

Receptie911 Escape se afla foarte aproape de fostul restaurant Budapesta. Este vorba de un apartament intr-un imobil, nu foarte bine semnalizat pentru o vizibilitate maxima la nivel stradal. Sala de receptie pentru jucatori este mica insa comoda si suficienta pentru 1 singur escape room.

Povestea camerei ‘The Judge’: Tu si colegii tai sunteti Escape room Bucuresti The Judge Escape Advisorinvitati la o mica reuniune organizata de Edwin Marshall, un faimos judecator american. Acesta tocmai ce a implinit 62 de ani si vrea sa isi faca publica retragerea din functia de judecator. Ajunsi la intrunire, dezorientati si curiosi, intrati in biroul judecatorului iar usa se inchide in urma voastra.

Decor si Atmosfera: The Judge este un escape room foarte atent constuit in ceea ce priveste designul camerei. Mobilierul este clasic, de epoca, iar o parte dintre elementele de decor fac parte si din rezolvarea puzzle-urilor. Lumina este integrata si ea in joc, iar coloana sonora este inedita (una dintre putinele coloane sonore care ne-a placut foarte mult intr-un escape room). Este foarte usor sa intrii in povestea jocului.

Puzzle-uri: Jocul este de nivel mediu, dedicat echipelor de 2-6 persoane. Avem de-a face cu multa tehnologie dar si cu elemente clasice. Totul este lucrat cu atentie, este necesara si munca in echipa pe alocuri, iar elementele sunt perfect integrate in decorul acestui escape room. Exista si elemente surpriza si puzzeluri distractive si captivante.

Game Master: Cand am jucat The Judge, l-am avut ca game master pe Viorel, care este si creatorul acestui escape room. Se poate observa de la bun inceput dupa cum vorbeste si cum te abordeaza cat de pasionat este de ceea ce face si cata energie si timp a investit in dezvoltarea unui joc interesant. Stie sa ajute foarte bine in timpul jocului si este permisiv in cazul unei evolutii mai lente a jocului (va poate lasa peste cele 60 de minute daca sunteti aproape de final). Am fost impresionati de faptul ca a stiut sa improvizeze ceva pentru a repara un bug pe care noi l-am avut in timpul jocului (cauzat de noi – nu va putem detalii pentru a nu va da spoilere).

Harta

Informatii utile

Adresa: Bd. Marasesti, Nr.47, Bucuresti

Telefon: +40740099911

E-mail: contact@911escape.ro

Preturi:

30-40 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-55 lei / pers (luni-vineri @ 16:00-24:00)
45-60 lei / pers (sambata - duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi 10:00-16:00

Website: 911escape.ro

Data joc: 28 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.0
Game Master
9.5
Puzzle-uri
8.6
Receptie
8.3
8.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment