Jack the Ripper by BreakOut

Now Reading
Jack the Ripper by BreakOut

Jack the Ripper este inca o experienta inedita din partea celor de la BreakOut. Acest escape room a fost pe masura asteptarilor noastre si va asteptam si pe voi sa va impartasiti parerile in comentariile de mai jos.

Receptie: Cei de la BreakOut au o sala de receptie asa cum se cuvine. Spatiu este suficient pentru mai multe echipe, birou de receptie este echipat cu aparatura pentru plata cu cardul si eliberare de bon fiscal, exista si un frigider si posibilitatea de a consuma o bautura racoritoare (contra cost). Pentru cei competitivi, exista si clasamente cu recordurile pentru camere. Ca zona ei se afla foarte aproape de parcul Cismigiu, pe latura Stirbei Voda. Zona este usor accesibila si cu transport in comun si cu masina.

Povestea camerei ‘Jack The Ripper’: In Londra anului 1888, inca un Escape Advisor Jack The Rippercadavru a fost gasit pe o alee intunecata din cartierul Whitechapel. Criminalul – “Jack Spintecatorul” este inca in libertate iar multi cred ca acesta va ucide din nou in urmatoarele nopti. Tu si echipa ta sunteti detectivii a caror misiune este sa aflati cine este Jack Spintecatorul cu adevarat inainte ca acesta sa comita o noua crima. Aveti numai 60 de minute la dispozitie!

Decor & Atmosfera: Spatiul acestui escape room nu este foarte mare, insa decorul este unul reusit, iar spatiul este utilizat maxim. Nu avem de-a face cu elemente de decor foarte complexe, ceea ce confera o nota de autenticitate camerei, insa ne-ar fi placut ca elementele de decor sa aiba un rol mai important in rezolvarea puzzle-urilor. Atmosfera camerei este usor infricosatoare in anumite momente, insa nu putem spune ca acest escape room este unul horror.

Puzzleuri: La nivel de puzzle-uri consideram ca Jack the Ripper este un escape room dedicat mai degraba echipelor de incepatori. Spatiul de desfasurare al jocului fiind relativ restrans, nu recomandam jocul echipelor formate din 4 sau mai multe persoane. Noi l-am jucat in 3 si a mers perfect, am reusit sa contribuim fiecare la atingerea misiunii. Anumite puzzle-uri solicita munca in echipa si avem de-a face in mare cu puzzle-uri clasice (unele dintre ele poate prea clasice pentru acest punct al evolutiei escape room-urilor), insa nu ne-a deranjat in mod special acest aspect. Jocul necesita o cantitate considrabila de atentie.

Game Master: Asa cum ne-am obisnuit, si de aceasta data am avut ocazia sa cunoastem un alt game master de la BreakOut. Desi conversatia dintre noi s-a desfasurat foarte bine, iar escape room-ul a fost coordonat corect, ne-ar fi placut mai multa implicare in povestea camerei din timpul briefingului. Povestea ne-a fost spusa corect, insa nu ne-a introdus in niciun fel in poveste astfel incat sa fim nerabdatori sa descoperim secretele acestui joc. Din fericire suntem obsedati de escape room-uri asa ca si fara o poveste foarte captivanta, am fost cat se poate de incantati sa intram in poveste si sa ducem misiunea la bun sfarsit. Si ne-am si distrat foarte bine pe parcurs, asa ca le multimim inca o data celor de la BreakOut!

Asa cum ne-au obisnuit deja, cei de la Breakout au echipamente corespunzatoare pentru pozele ce le posteaza cu echipele pe pagina lor de Facebook.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str. General Nicolae C. Dona nr. 18, Bucuresti

Telefon: +40756033484

E-mail: info@break-out.ro

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (luni-joi @ 16:00-22:00)
45-60 lei / pers (vineri - duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi

Website: www.break-out.ro

Data joc: Aprilie 2018

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.2
Game Master
8.8
Puzzle-uri
6.9
Receptie
8.5
7.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment