Now Reading
Last Adventure of Indiana Jones by Escape Arena

The Last Adventure of Indiana Jones este primul escape room al celor de la Escape Arena si unul dintre cele mai interesante si pline de surprize camere pe care le-am jucat. Pe masura ce jucam, descopeream noi elemente si rezolvam puzzle-uri, camera ne placea din ce in ce mai mult, pana in punctul in care a ajuns una dintre preferatele noastre

Receptie: Cel mai important lucru la care cei de la Escape Arena mai au de lucru este receptia. Locul este micut si putin decorat dar confortabil, suficient momentan pentru o echipa care asteapta sa joace. La momentul in care am jucat noi camera, deschisesera recent asa ca asteptam sa vedem cum vor imbunatati lucrurile pe masura ce se extind. Cladirea este usor de gasit, fiind pe bulevardul principal, aproape de statiile de transport in comun.

 Povestea camerei Last Adventure of Indiana Jones: Dupa cum ii spune si titlul, camera il are in centru pe Indiana Jones care este intotdeauna in cautare de artefacte si aventuri. De aceasta data, el a pornit pe urmele Sfantului Graal, doar ca a disparut, fara ca cineva sa stie daca mai traieste sau nu. Tu si echipa ta sunteti studentii lui si v-ati hotarat sa plecati sa-l cautati, avand la dispozitie doar jurnalul din biroul sau. Povestea incepe in templul in care se pare ca a fost vazut ultima data, iar misiunea voastra este sa treceti peste toate capcanele si sa aflati secretul templului.

 Decor si atmosfera: De cum am intrat in camera ne-au impresionat decorul si de atentia la detaliu. Niciun element nu este lasat la intamplare in camera si se integreaza perfect in succesiunea de puzzleuri. Desi initial pare ca multe element din decor nu pot fi folosite, pe masura ce avansezi in camera, realizezi ca totul are o explicatie.  Coloana sonora si efectele speciale se imbina perfect cu aventura cautarii unui artefact pierdut.

Puzzle-uri: Aceasta a fost partea din camera care ne-a impresionat pe departe cel mai mult. Ca nivel de dificultate, camera este destinata jucatorilor avansati, in pricipal datorita varietatii puzzle-uri si a abilitatilor de care aveti nevoie ca sa le rezolvati. Escape room-ul poate fi jucat in echipe de 2-6 persoane insa recomandam echipe de 4 persoane pentru o experienta optima. Multe dintre puzzle-uri au nevoie atat de atentie la detaliu cat si de indemanare, fiind in mare parte tehnologizate. Nu am intampinat nicio problema tehnica iar toate puzzle-urile au avut o rezolvare logica care se incadreaza in poveste.  Rezolvarea fiecaruia conducea natural la urmatorul puzzle iar camera, desi fiind in mare parte liniara, are nevoie de o comunicare buna intre jucatori.

 Game master: Game masterii de la Escape Arena sunt foarte pasionati de escape rooms, fiind avizi jucatori la randul lor, de asmenea fiind si cei care au conceput si construit camera. Au urmarit jocul cu atentie iar instructiunile si indiciile pe care le-au dat au fost utile si succinte.

In concluzie, Last Adventure of Indiana Jones este una dintre cele mai bune camere pe care le-am jucat in ultima vreme, cucerindu-ne prin varietatea si dificultatea puzzle-urilor si este de asemenea primul escape room jucat in formula completa Escape Advisor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Sos. Panduri 26, Bucuresti

Telefon: +40799777725

E-mail: contact@escapearena.ro

Preturi:

50-70 lei / pers

Website: escapearena.ro

Data joc: 10 Decembrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.5
9.7
Game Master
9.5
9.7
Puzzle-uri
10
9.5
Receptie
5.0
8.9
9.2
Notele noastre
9.6
Notele utilizatorilor
13 ratings
You have rated this
14 Comments
Leave a response
 • March 27, 2017 at 16:24
  Decor si Atmosfera9.6
  Game Master9.5
  Puzzle-uri9.3
  Receptie8.4

  Decor la superlativ, atmosfera buna, dar se putea si mai bine. Mai ales la inceputul jocului. Game master – baietii sunt pasionati. Imi place de ei. La puzzleuri….destul de multe povesti de citit ce nu sunt pe gustul meu, iar la inceput, jocul chiar este plictisitor/enervant. A doua parte a jocului este misto. Mi-a placut. Stau bine si la efecte speciale. Receptia….cam lipseste.

 • March 27, 2017 at 18:58
  Decor si Atmosfera9.5
  Game Master9.3
  Puzzle-uri9.1
  Receptie8

  Indiana Jones a fost una dintre cele mai reușite camere pe care le-am jucat în Bucuresti, decor impresionant cu efecte interesante, puzzle-urile captivante însă putin neintuitive dar asta e doar o parere proprie. Recepția nu a fost prea primitoare fiind putin decorată însă asta nu a influențat experiența! A fost o experiență cel puțin plăcută! O camera ce trebuie neaparat vizitată!

 • March 31, 2017 at 10:22
  Decor si Atmosfera9.8
  Game Master9.9
  Puzzle-uri9.5
  Receptie8.5

  Indiana Jones ridica stafeta atat pentru operatorii de jocuri de evadare din Romania cat si pentru jucatori. Atentia la fiecare detaliu impresioneaza si pasiunea investita pentru ambalarea experientei este neegalata.

  Camera are mult mai multe de oferit decat cele 4 categorii in functie de care este clasificata aici. Go experience! 🙂

 • April 1, 2017 at 21:29
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie10

  O camera exceptionala din toate punctele de vedere. Recomand!

  • April 1, 2017 at 22:13

   Dat fiind faptul ca ati dat note maxime acestui escape room, va rugam sa ne lasati in comentariu un link cu poza de pe Facebook reprezentand experienta voastra de la Indiana Jones, pentru a verifica validitatea acestora. In caz contrar, notele vor fi excluse de la media totala a utilizatorilor. Multumim!

 • April 3, 2017 at 12:06
  Decor si Atmosfera9.5
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie9.5

  Din punctul meu de vedere, cel mai bun escape-room din Bucuresti la ora actuala.

  Camera este de vis si nu realizezi cand trece timpul.

  Recomand

 • May 1, 2017 at 16:38
  Decor si Atmosfera9.8
  Game Master9.5
  Puzzle-uri9.7
  Receptie8.5

  Decor si puzzle-uri excelente, cateva elemente care te surprind f placut, owneri faini si per total una din cele mai misto experiente dintr-o camera de escape din Buc.

 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:24
  Decor si Atmosfera9
  Game Master10
  Puzzle-uri9
  Receptie10

  prea laudata & usor de anticipat ceea ce se va intampla.

  Prima parte a jocului frustranta.

 • July 7, 2017 at 19:38
  Decor si Atmosfera10
  Game Master9.2
  Puzzle-uri9
  Receptie7

  Salutare!
  Cel mai tare decor din Bucuresti! Si camera e impresionanta, trebuie sa fiti multi ca in doi nu cred ca ai sanse. Nu mi-a placut sa urc la etajul 2 de doua ori dar intrarea in camere e foarte misto. Puzzelurile sunt interesante dar prea multe chiar pentru 75 de minute.

 • Andra Stanciu
  July 12, 2017 at 06:54
  Decor si Atmosfera9.8
  Game Master9.5
  Puzzle-uri9.9
  Receptie9

  Decor impresionant, se vede ca au fost foarte atenti la detalii. Factorul surpriza nu lipseste deloc. Puzzle-uri multe si foarte variate, cam pentru toate gusurile. Noi am fost 5 si nu ne-am plictisit o secunda. Recomand pentru o portie de relaxare completa.

 • July 20, 2017 at 15:40
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie10

  O camera minunata cu puzzleuri interesante. 75 min de joc..wow!!

 • August 6, 2017 at 17:16
  Decor si Atmosfera9
  Game Master9
  Puzzle-uri8.5
  Receptie7.5

  o camera cu un decor excelent;

 • August 29, 2017 at 10:29
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri9.3
  Receptie9.6

  75 de minute de joc pentru o camera minunata!

 • November 27, 2017 at 14:59
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie10

  O sa aveti o ora si un pic extraordinara.

  Camera e facuta foarte bine, cu puzzle-uri complexe spre simple, toate in ton cu o experienta autentica de “tomb raider”.

  Unele puzzle-uri sunt mai grele, dar interactiunea cu game master-ul e binevenita, chiar si pentru a valida ca faceti ce trebuie. Va recomand sa interactionati cu el daca un puzzle va frustreaza prea mult timp.

You must log in to post a comment